Debutant. Lady Silver, eller Anita Looström som hon egentligen heter, släpper sin första låt vid 81-års ålder. Foto: Fredrik Goeras

Nu skivdebuterar 81-åringen från Söder

Hon var barnmorskan som blev influencer. Nu släpper Södermalmsbon Lady Silver en låt om att ta tillvara på varje dag.

  • Publicerad 16:09, 23 aug 2019

Lady Silver, eller Anita Looström som hon egentligen heter, gick från en karriär som barnmorska till att bli influencer med ett instagramkonto med tusentals följare. Allt började med att hon upptäcktes på en hopprepsgrupp för 60- plussare, sedan gruppens tränare lagt ut bilder från träningspassen på sociala medier.

Nu, vid 81 års ålder, släpper hon även sin första låt.

Här är rallydrottningen som chockade männen

Låten, som skrivits av Victor Crone och musikproducenten Sebastian Lestapier, heter ”Lady Silver” och handlar om att leva livet och ta till vara på varje dag.

Den energiska 81-åringen föddes på Södermalm dit hon också återvände för 20 år sedan.

– Jag trivs väldigt bra här, det är grönt och fint där jag bor. Jag känner mig hemma på söder och det är nära till allting, med gångavstånd till det som intresserar mig. Jag går ofta på teater eller går och gympar, säger hon till SödermalmDirekt.

I ett pressmeddelande från samarbetspartnern Samsung Sverige förklarar hon att ålder mest sitter i huvudet.

– Jag gör det här för att det är roligt, men lika mycket för att visa att det aldrig är för sent att börja leva livet, att ta vara på möjligheter och förverkliga sina drömmar.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Foto: Fredrik Goeras

Foto: Fredrik Goeras