Under helgen går inga pendeltåg mellan Jakobsberg och Sundbyberg. Foto: Mikael Andersson

Nu stängs pendeltåget av – igen

Nu har det blivit dags för pendeltågsresenärer att återse ersättningsbussarna igen.

  • Publicerad 15:39, 2 nov 2018

Från fredagen 2 november kl 22.40 till måndagen 5 november kl 04.30 går inga pendeltåg mellan Jakobsberg och Sundbyberg, på grund av banarbete.

Mellan Jakobsberg och Hjulsta ersätter buss 43H, buss 43S kommer trafikera Jakobsberg-Barkarby-Hjulsta-Spånga och omvänt, samtidigt som buss 43A kör Kungsängen-Kallhäll-Akalla och omvänt, klockan 08-21 lördag och söndag. I Hjulsta och Akalla går det att byta till tunnelbana.

Tågen kommer att gå med halvtimmestrafik mellan Bålsta och Jakobsberg.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Nya sporten: Slåss med lasersvärd

Nyheter SE FILMEN: Dueller i en gymnastikhall långt, långt borta... Hört talas om ludosport? Antagligen inte. Sporten där man slåss med ljussablar som lyser och låter har bara drygt 50 utövare i Stockholm – men bland dem är passionen för ljussvärdsfäktningen stor.fredag 16/11 11:45

Brutalt bilrån mot familj i Stockholm

Nyheter Familj hotades med pistol En familj i Jakobsberg blev under natten väckta av att två personer knackade på dörren till deras bostad. När de öppnade blev de rånade.fredag 16/11 7:49