Äntligen! Värtavägen har fått en tillfällig lösning med minibuss eftersom ettan inte kan köra där medan staden bygger cykelbana. Foto: Johann Bernövall

Nu trafikerar bussar Värtavägen igen

Efter lång kamp – nu trafikerar äntligen bussar Värtavägen igen.

  • Publicerad 08:34, 22 apr 2018

Efter en lång kamp förd av boende på Gärdet och flera möten mellan olika instanser har Värtavägen fått en så kallad ringlinje med en minibuss. Den är i gång sedan den 16 april och planen är att den ska köra fram till och med sista augusti.

Då beräknar staden att arbetet med cykelbanan på Värtavägen ska vara så pass klar att ettans buss kommer att kunna åka där igen. Linjens hållplatser ligger på Gärdet, Kampementsbacken, Storskärsgatan och Värtavägen. Den går en gång i kvarten och första avgång är 9.00 och sista 16.00.

Nu stängs Värtavägen av – bilar och buss leds om

Klart: Det blir minibuss på Värtavägen

Nu ska Värtavägen bli cyklarnas E4

Då är ettans buss tillbaka på Värtavägen

Mardrömsbeskedet: Avstängningen på Värtavägen kvar till i höst

Arga pensionärer på Östermalm: Ge oss en egen minibuss

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Paradise Hotel festar vidare i lya i Stockholm

Nyheter Så säger grannarna Nu festar deltagarna i Paradise Hotel vidare på Hagagatan 54 i Vasastan.måndag 22/10 21:50

Kravet: Gummit i lekparkerna måste bort

Nyheter V: "Farliga för både barns hälsa och miljön" Fallskydd som är gjorda i platsgjuten gummi i stans lekparker är farliga för miljön såväl som barnen och måste tas därför tas bort. Det kräver nu Vänsterpartiet på Södermalm.måndag 22/10 17:56