Vill träffa dig! På fredag 20 april kommer hela redaktion vara ute hela dagen för att möta er läsare. Foto: Sacharias Källdén

Nu vill vi träffa dig och bli ännu bättre

Vi är ingenting utan er. Därför tar vi nu vårt pick och pack och flyttar ut redaktionen – till dig. På fredag eftermiddag kan du träffa oss på en rad olika platser.

  • Publicerad 15:35, 18 apr 2018

Fredag 20 april flyttar hela vår redaktion ut på gator och torg. Under en dag ska vi göra tidning där ni – läsare, handlare, besökare, förbipasserande – kommer få allt fokus.

– Vi har testat liknande koncept förut och nu gör vi det igen. Främst för att vi vet att det blir förbannat bra tidningar när experterna – det vill säga de som bor, lever och verkar i våra områden – får sätta agendan för vad vi ska skriva om, säger Hampus Jarnlo, redaktionschef.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Under dagen kommer vi göra tre, fyra nedslag i alla områden vi bevakar i innerstan och Söderort för att fånga de små vardagshistorier vi vet finns exakt överallt.

– Det är ju egentligen inget unikt avsteg mot det vi gör i vanliga fall. Vi jobbar alltid stenhårt för att göra stans bästa, mest lokala och angelägna tidningar. I det arbetet är mötet med – och tipsen från – våra läsare helt avgörande, säger Hampus Jarnlo och fortsätter:

– Det absolut mest effektiva sättet att ta reda på vad som är på gång i en stadsdel och vad som snurrar i människors medvetande just nu är genom att befinna sig i området. Därför försöker vi alltid komma ut så mycket det bara går.

Har du tips på vad vi borde uppmärksamma i ditt område den 20 april får du gärna höra av dig till oss på info@direktpress.se. Det kan vara alltifrån ett evenemang eller rolig lokalprofil till en affär, restaurang eller annan verksamhet som betyder mycket för många i stadsdelen.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

– Sedan kommer vi avsluta dagen med att dela ut tidningar, ta emot tips och idéer på vad vi borde skriva mer om för att bli ännu bättre. Så har du vägarna förbi något av ställena vi står på, tveka inte att stanna till och snacka en stund. Utan era tips och idéer är vi ingenting, så tillsammans ska vi nu fortsätta göra stans bästa lokaltidningar, säger Hampus Jarnlo.

I faktarutan här intill ser du var du hittar oss!

Här finns vi på fredag 20 april klockan 15

Vid Skarpnäcks kulturhus

Farsta torg, vid tunnelbanan

Älvsjö torg

Sankt Eriksplan, mot Atlasområdet

Utanför Fältöversten mot Karlaplan

På Hornstulls torg

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.