Drivorna med sopor kan nu vara ett minne blott. Foto: Sven Wallén

Ny bom ska lösa sopkaoset

Fler bilar och mer skräp. Men nu ska en ny vägbom få ordning på skräpeländet i Bandhagen.

  • Publicerad 15:32, 12 jul 2016

I höstas asfalterade man om på Masselkärrsvägen i Bandhagen. Detta lockade fler bilister till vägen som sedan dess även blivit utsatt för nedskräpning.

– Tidigare har det funnits en bom i anslutning till vägen, men den är sedan länge borttagen. Jag har vid ett flertal gånger påpekat detta till kommunen och bett om en ny, säger Sven Wallén, boende i området.

Trots upprepade klagomål till kommunen har ingen åtgärd vidtagits. Men när StockholmDirekt ringer upp Joakim Josefsson på exploateringskontoret, Stockholms stad, åker han direkt ut och undersöker saken.

– Jag såg problemet både med soporna och med den gamla bommen som är borttagen. Jag har nu beställt upphämtningen av skräpet och uppsättning av en ny bom.

Nu hoppas vi att Masselkärrsvägen får förbli sopfri.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Grannar går ihop för att städa Vinterviken

Nyheter Öppet för alla att vara med på söndag Alla som vill och kan har nu möjligheten att hjälpa till med att städa stranden i Vinterviken.måndag 22/10 19:46

Flera polisingripanden vid årets sista derby

Nyheter ✓Våldsamma upplopp ✓Narkotikabrott ✓Tillträdesförbud Våldsamt upplopp, narkotikabrott och konfiskering av pyroteknik. Polisen gjorde flera ingripanden i samband med årets sista derby på Tele2 Arena igår. Men sammantaget beskriver polisen insatsen som...måndag 22/10 15:50