Nyöppnat. Marie Lidén vill hjälpa Östermalmsborna att hitta sig själva. Foto: Patrik Wirén

Ny butik avgör om du är ängel eller alien

Är du en ängel? Eller kanske en rymdvarelse? Svar utlovas i en nyöppnad butik på Karlavägen på Östermalm.

  • Publicerad 19:35, 27 feb 2019

Marie Lidén är född och uppvuxen i Dubai men bor sedan 2014 på Östermalm. Här driver hon även den nyöppnade butiken MT Breathe som har ambitionen att låta människor möta sig själva med hjälp av kristallernas energi.

– Det handlar om att komma i kontakt med både naturen och sig själv. Att leva mer medvetet, säger hon medan hon visar runt i lokalen.

Vallentunabo: ”Jag ska hela jorden”

På Karlavägen 15A ryms även smycken, kläder, böcker och disktrasor (!). Men kristallerna har huvudrollen och i ett anslutande rum finns även möjlighet att få en "crystal healing" som ska skänka balans i tillvaron.

Marie Lidén erbjuder också "realm reading" som avslöjar om du är en ängel eller en utomjording.

– Om du vet vem du är i själen kan du också förstå varför du är som du är. En ängel och en alien har till exempel svårt att leva tillsammans eftersom de är så olika, förklarar hon som om det vore den mest självklara saken i världen.

Marie Lidén är utbildad arkeolog men när hon insåg att hon har förmågan att känna kristallernas vibrationer bestämde hon sig för att det här var någonting att satsa på. Med MT Breathe vill hon nu hjälpa människor att nå nya insikter och medvetenhet – även om en del är skeptiska.

– Vissa fattar inte alls vad det handlar om medan andra är jättenyfikna, förklarar hon.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Soft. Här kan stressade Östermalmsbor få en stunds crystal healing. Foto: Marie Lidén