Ny del av omstritt parkstråk har öppnat

Efter en viss försening har den andra etappen av Norr Mälarstrands parkstråk öppnat. Nu ska arbetet med den tredje starta.

  • Publicerad 12:15, 1 okt 2018

Det är delen från gångbron fram till och med Mälarpaviljongen som nu har öppnat för medborgarna efter att ha varit stängd en längre tid.

Alla friska träd blir kvar på Norr Mälarstrand

Arbetet med att rusta upp parkstråket har varit omstritt och kritiserat både från medborgare och från politiskt håll och vissa ändringar har gjorts under byggets gång. Nu ska den tredje etappen, som är cirka 150 meter förbi Mälarpaviljongen, starta vilket är cirka en månad senare än tidigare planerat.

Nu får fotgängare en del av supercykelbanan

ÖPPNAT. Nu kan man gå över gångbron vid Norr Mälarstrand igen. Foto: Per Brandt

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Här kan du fira lucia i Stockholm

Nyheter STOR LISTA: Luciatåg och andra lussefiranden i hela stan Den 13 december och dagarna kring lucia fylls Stockholms kyrkor av stämningsfulla luciafiranden. För den som vill se någonting annat är det klassiska luciatåget bjuds både soul och simning. Vi bjuder...söndag 9/12 8:50

Så får du julgranen att hålla länge

Nyheter Experten Anna Benson ger sina fem bästa tips för en perfekt julgran Granförsäljningen är i full gång i Stockholm. Men för att få din nyinköpta julgran att behålla barren mer än några dagar finns det en del saker att tänka på. Vi har pratat med granexperten Anna...söndag 9/12 8:00