Ny del av omstritt parkstråk har öppnat

Efter en viss försening har den andra etappen av Norr Mälarstrands parkstråk öppnat. Nu ska arbetet med den tredje starta.

  • Publicerad 12:15, 1 okt 2018

Det är delen från gångbron fram till och med Mälarpaviljongen som nu har öppnat för medborgarna efter att ha varit stängd en längre tid.

Alla friska träd blir kvar på Norr Mälarstrand

Arbetet med att rusta upp parkstråket har varit omstritt och kritiserat både från medborgare och från politiskt håll och vissa ändringar har gjorts under byggets gång. Nu ska den tredje etappen, som är cirka 150 meter förbi Mälarpaviljongen, starta vilket är cirka en månad senare än tidigare planerat.

Nu får fotgängare en del av supercykelbanan

ÖPPNAT. Nu kan man gå över gångbron vid Norr Mälarstrand igen. Foto: Per Brandt

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Se filmen: Här lyser julbelysningen i City

Nyheter Trafikkontoret: "Det stämmer faktiskt" Nu är det julstämning i stan. Trafikkontoret har börjat sätta upp belysningen.tisdag 16/10 20:00