ÖPPNAR UPP. Hanna Holfve, marknadschef på Amaranten, hoppas många Kungsholmsbor letar sig till hotellet för julmarknaden. Foto: Per Brandt

Ny julmarknad på Kungsholmen

Pyssel, tomte, glögg, julklappsinlämning, musik – och mängder av lokala butiker och aktörer. Nu satsar Clarion Hotel Amaranten på en julmarknad.

  • Publicerad 16:46, 8 nov 2018

Det kanske känns långt bort nu men snart börjar det i alla fall lacka mot jul. Det vill Hotel Amaranten uppmärksamma genom att dra igång en stor julmarknad – inomhus.
Helgen 1-2 december mellan klockan 11-16 båda dagarna ska hotellet fyllas med mängder av aktiviteter och av lokala företag som bjudits in, alltifrån barberare till designers, inredning och kläder.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Dessutom satsar hotellet stort på barnen med tomtebesök, allsång och ansiktsmålning. Det kommer även bli filmvisning och säljas sånt som hör julen till i mat och dryck som glögg, våfflor och skinkmackor. Med mera, enligt marknadschefen Hanna Holfve.

– Vi tar bort alla möbler här inne i lobbyn och fyller hela entréplanet med julmarknaden. Det ska finnas något för alla, ett brett utbud. Vi har ytterligare flera lokala aktörer på väg in, säger hon.

Under julmarknaden startar hotellet även sin kampanj ”Ensam julgran söker klappar”, som man även tillsammans med övriga hotell i kedjan kört tidigare år. Tanken är att man kan lämna in julklappar där som sedan går till Barncancerfonden.

– Det blir en kick-off för det och det är verkligen ett projekt som vi brinner för, säger Hanna Holfve.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Nu ska bilister också välja elscooter

Nyheter Tre garage öppnar för populära elsparkcyklar Ställ bilen och ta el-scootern. Det hoppas Stockholm parkering och företaget Voi blir effekten av deras nya samarbete.lördag 17/11 8:30

TV-spel på krogen allt mer poppis

Nyheter ✓"Nördiga" barer lockar blandad publik ✓Lista: Här kan du gamea med en öl i handen 3 500 spel. Det finns att välja mellan på Alex Alucards bar. En bar som är helt dedikerad till tv-spel.fredag 16/11 16:33