ÖPPNAR UPP. Hanna Holfve, marknadschef på Amaranten, hoppas många Kungsholmsbor letar sig till hotellet för julmarknaden. Foto: Per Brandt

Ny julmarknad på Kungsholmen

Pyssel, tomte, glögg, julklappsinlämning, musik – och mängder av lokala butiker och aktörer. Nu satsar Clarion Hotel Amaranten på en julmarknad.

  • Publicerad 16:46, 8 nov 2018

Det kanske känns långt bort nu men snart börjar det i alla fall lacka mot jul. Det vill Hotel Amaranten uppmärksamma genom att dra igång en stor julmarknad – inomhus.
Helgen 1-2 december mellan klockan 11-16 båda dagarna ska hotellet fyllas med mängder av aktiviteter och av lokala företag som bjudits in, alltifrån barberare till designers, inredning och kläder.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Dessutom satsar hotellet stort på barnen med tomtebesök, allsång och ansiktsmålning. Det kommer även bli filmvisning och säljas sånt som hör julen till i mat och dryck som glögg, våfflor och skinkmackor. Med mera, enligt marknadschefen Hanna Holfve.

– Vi tar bort alla möbler här inne i lobbyn och fyller hela entréplanet med julmarknaden. Det ska finnas något för alla, ett brett utbud. Vi har ytterligare flera lokala aktörer på väg in, säger hon.

Under julmarknaden startar hotellet även sin kampanj ”Ensam julgran söker klappar”, som man även tillsammans med övriga hotell i kedjan kört tidigare år. Tanken är att man kan lämna in julklappar där som sedan går till Barncancerfonden.

– Det blir en kick-off för det och det är verkligen ett projekt som vi brinner för, säger Hanna Holfve.