Ny konstutställning ramlade ner

Robert Pörschke har en ny utställning på Joar Blå. När Ena-Håbotidningen var på plats föll bilderna ner från väggen som höstlöv.

  • Publicerad 11:48, 4 okt 2018

Konstfönster Joar är en konstutställning som finns i ett skyltfönster på Joar Blå och därmed är öppen dygnet runt alla dagar i veckan.

Just nu är det en utställning Enköpingsbilder av Robert Pörschke med namnet "ENK.png" som visas. När Ena-Håbotidningens reporter besökte utställningen på torsdagen ramlade bilderna ner, som höstlöv, mitt framför ögonen på honom.

– Åh nej. Då måste jag genast gå ner och titta, säger Lovisa Klint, kultursekreterare i Enköpings kommun.

Modern konst kan ta sig många uttryck. Lovisa Klint tror dock inte att det var meningen att Robert Pörschkes bilder skulle ramla ner.

– Nej, jag tror inte det. Så det här var inte så bra, säger Lovisa Klint.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Lokal Lucia är svår att rekrytera i år

Nyheter Uttagningen till Enköpings Lucia har startat. Den här gången har det dock varit svårt att hitta kandidater. – Det är få som söker, säger körledare 
Viktoria Strandberg.onsdag 17/10 15:00

Enköpingsbor kan få dricka Västeråsvatten i framtiden

Nyheter En vattenledning från Västerås föreslås för att säkra tillgången till dricksvatten i Enköping. Projektet beräknas kosta 565 miljoner kronor. – Kommunen växer snabbt, säger Mats Flodin (M).onsdag 17/10 13:03