Terje Eriksson och Bobo Andersson har redan fått förfrågningar från matgäster som undrar när Materiet Market öppnar. Foto: Ella Söderberg

Ny krog flyttar in i på västra Ringvägen

Ringos i MTG-huset på Ringvägen har stängt och ersättas av ny krog.

  • Publicerad 19:30, 22 feb 2018

Den 26 februari slår Materiet Market upp dörrarna för hungriga gäster på västra Ringvägen på Söder.

Sedan 2008 bedriver Materiet både catering- och eventverksamhet, och i takt med att företaget växt har de nu flyttat in i den gamla restaurangen Ringos lokal på Ringvägen 52.

Bolagen har sedan tidigare ett samarbete med MTG så flytten in i huset var ingen överraskning.

– För oss är det viktigt att vi står för det vi gör, vi kommer ha samma kvalitet på maten här som vi har på vår catering. Vi ger en personlig service och personalen jobbar nära varandra med en familjär stämning, säger restaurangägaren Bobo Andersson.

Materiet Market kommer att ha öppet 8–17 och servera husmanskost med moderna inslag. Man vill anpassa menyn efter säsong och efterfrågan, och det kommer ges möjlighet att både sitta ner och njuta av en tidig frukost, längre lunch, eller snabbt handla något i take away-kassan.

Eftersom deras specialitet är catering och event finns även möjlighet för både företag och privata kunder att boka restaurangen för föreläsningar eller middagar på kvällen.

– Vi ser fram emot att öppna här, vi har redan flera förfrågningar från både de i huset och andra tidigare kunder om när vi öppnar, berättar Terje Eriksson, restaurangansvarig.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.