Uteservering. Nya restaurangägare kan vara på väg in i All in:s gamla lokaler i Paushuset. Foto: Fredrik Gustafsson

Ny restaurang kan vara på väg in

Restaurangbesökarna på gamla All in:s uteservering lyser med sin frånvaro. Inte så konstigt med tanke på att verksamheten har konkursat. Nu kan ny restaurang vara på väg in.

  • Publicerad 09:33, 25 apr 2018

Det vi hoppas på är att få in en ny restaurangägare, och som då också tar över uteserveringen.

Ägarna till det som tidigare var All in packade ihop och drog strax innan årskiftet från en av Enköpings mest centrala lokaler, i paushuset, på stora torget. Efter konkursen står lokalen tom. Det gör också det trädäck som tidigare använts som uteservering under sommarhalvåren.

Det finns ett bygglov för trädäcket som sträcker sig till april 2019. Och det är konkursförvaltaren som juridiskt äger uteserveringen. Nu är frågan, kommer uteserveringen gapa tom i ett år till?

– Vad jag vet har vi, hittills i alla fall, inte fått in någon ansökan från någon som vill bedriva någon verksamhet där i sommar, säger Gunilla Eksudd, Park- och gatuchef på Enköpings kommun.

Men en ny restaurangägare kan vara på väg in i lokalen. Fastighetsföretaget Andersson Company, som äger Paus-huset tillsammans med ALM Equity AB, hoppas nu hitta en ny hyresgäst till restauranglokalen.

– Det vi hoppas på är att få in en ny restaurangägare, och som då också tar över uteserveringen, säger Lotta Karlsson, fastighetsförvaltare på Andersson Company.

Finns det några intressenter?

– Det gör det absolut, säger Lotta Karlsson.

När skulle ny verksamhet kunna vara igång i lokalen?

– Det är lite oklart, men vi hoppas att det kan komma igång något under sommaren.

Men du kan inte berätta vad det är för restaurangägare som är intresserad av att ta över?

– Nej, det kan jag inte göra, säger Lotta Karlsson.

"The Mauler" ägde All in

Restaurang och nattklubb All in var på mångas läppar över hela Sverige när den internationellt erkända MMA-fajtern Alexander "The Mauler" Gustafsson tog över nattklubben i juni 2015. Men hans tid i Enköping blev kort. En tid senare såldes verksamheten vidare till ett företag som i slutet av förra året försattes i konkurs.

Nattklubben All in har under årens lopp haft flera namnkunniga artister och DJ:s på besök.

Men det var kanske främst när den internationellt erkända MMA-fajtern Alexander "The Mauler" Gustafsson tog över nattklubben i juni 2015, nattklubben var på mångas läppar, i hela Sverige. Men fajterns tid i Enköping blev kort. En tid senare såldes verksamheten vidare till ett företag som i slutet av förra året försattes i konkurs.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Grannslagsmål slutade med ambulansfärd

Nyheter Två grannar i kommunens västra delar började bråka på onsdagskvällen. En man och en kvinna har anmält varandra för misshandel.torsdag 17/1 11:24

Experten tipsar – så håller du värmen

Nyheter Kylan är här! Såhär klär du dig bäst för att hålla värmen, enligt generalmajor Karl Engelbrektsson.torsdag 17/1 10:31