Nara Ganbataar äger sushirestaurangen tillsammans med sin man. De gör sushin hälsosammare med gröna tillbehör. Foto: Jonna Claesson

Ny sushirestaurang har fått varmt välkomnande i Sköndal

Sushi Wakasaya har tidigare gjort succé med sina två restauranger i Stockholm City. Nu har de öppnat i Sköndal och tas emot med öppna armar.

  • Publicerad 16:01, 12 apr 2018

Ett sushihak runt knuten känns numera lika självklart som en kvarterspizza och den japanska maträtten har sedan 90-talet etablerat sig som ett nyttigare snabbmatsalternativ. Sushi Wakasaya har sedan tidigare två populära restauranger i Stockholm och öppnade det senaste tillskottet i Sköndal i november 2017.

– Vi får så mycket positiv respons och alla är väldigt glada. Vi är såklart glada över att kunderna väljer att komma till oss också. Vi såg att det fanns ett behov av vår meny här.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Sushi Wakasaya serverar den japanska rätten med gröna tillbehör, något som gått hem hos flera Sköndalsborna som hyllar restaurangen på Facebook.

– Vi serverar alltid sallad och specialtillbehör och har många olika alternativ på vår meny. Exempelvis pokébowl och en del varmrätter. Nu har vi börjat med festsushi också, en liten finare sushi man kan ta med sig hem till fest och födelsedagar, säger Nara Ganbataar och fortsätter:

– Grundkonceptet är alltid färsk fisk och fräscha grönsaker, det är hälsosamt.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

De ska hjälpa Stockholms par till bättre sexliv

Nyheter Här öppnar stadens första familjerådgivning med fokus på liggandet Stress, skärmar och storstadshets skjuter stockholmarnas sexlust i sank. Nu satsar RFSU på stadens första familjerådgivning med fokus på liggandet – både det ovanliga och vanliga.lördag 23/3 20:00

Nu våras det för loppisarna i Söderort

Nyheter STOR LISTA: Loppmarknaderna du inte vill missa Det våras för loppisarna – framförallt i Söderort. Här är ett gäng fyndtillfällen du inte vill missa.lördag 23/3 9:00