Nara Ganbataar äger sushirestaurangen tillsammans med sin man. De gör sushin hälsosammare med gröna tillbehör. Foto: Jonna Claesson

Ny sushirestaurang har fått varmt välkomnande i Sköndal

Sushi Wakasaya har tidigare gjort succé med sina två restauranger i Stockholm City. Nu har de öppnat i Sköndal och tas emot med öppna armar.

  • Publicerad 16:01, 12 apr 2018

Ett sushihak runt knuten känns numera lika självklart som en kvarterspizza och den japanska maträtten har sedan 90-talet etablerat sig som ett nyttigare snabbmatsalternativ. Sushi Wakasaya har sedan tidigare två populära restauranger i Stockholm och öppnade det senaste tillskottet i Sköndal i november 2017.

– Vi får så mycket positiv respons och alla är väldigt glada. Vi är såklart glada över att kunderna väljer att komma till oss också. Vi såg att det fanns ett behov av vår meny här.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Sushi Wakasaya serverar den japanska rätten med gröna tillbehör, något som gått hem hos flera Sköndalsborna som hyllar restaurangen på Facebook.

– Vi serverar alltid sallad och specialtillbehör och har många olika alternativ på vår meny. Exempelvis pokébowl och en del varmrätter. Nu har vi börjat med festsushi också, en liten finare sushi man kan ta med sig hem till fest och födelsedagar, säger Nara Ganbataar och fortsätter:

– Grundkonceptet är alltid färsk fisk och fräscha grönsaker, det är hälsosamt.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nytt t-banekaos börjar i dag

Nyheter Ytterligare sträcka stängs på gröna linjen I dag inleds arbetet med att rusta gröna linjens t-banespår på Söderströmsbron. Det innebär att sträckan kommer att vara avstängd i båda riktningar under de två veckor arbetet pågår och att samtliga...måndag 16/7 7:10

Redaktionens tips: ställen i Stockholm värda att hänga på

Nyheter Är du fast i storstadens hetta? Trött på att bada? Börjar tristessen slå till? Vi vet hur det är. Här kommer några stensäkra tips för att få tiden att gå, från gratis till rimlig budgetnivå.fredag 13/7 13:42