Foto: Mostphotos

Nya kapellskärningar – den här gången hann tjuvarna inte stjäla

Lastbilens kapell var uppskuret. Föraren hade inte upptäckt något. Inget var stulet, men samtidigt tog polisen två välkända lagbrytare som blev misstänkta för drogbrott.

  • Publicerad 17:27, 1 dec 2019

Fredag 03.00

Ekolskrog

Ringa narkotikabrott. Efter flera så kallade kapellskärningar vid Ekolskrog har polisen haft särskild bevakning där. Tidigt på fredagens morgon upptäcktes två av polisen välkända personer på platsen. De är i 25-årsåldern, bor i Stockholm och blev båda misstänkta för ringa narkotikabrott. I samband med gripandes kontrollerades uppställda lastbilar på platsen. Två uppskurna kapell noterades då. I ena fallet var det en gammal uppskärning, i det andra en ny, där hade dock inget stulits.

Lördag kl 01:15

Stockholmsvägen

Drogbrott. Då en personbil stoppades för kontroll blev en manlig passagerare i 20-årsåldern misstänkt för narkotikabrott, eget brukande. Snabbtestet var positivt

Lördag ca 02:00

Byvägen

Rattfylleri. En man i 40-årsåldern blev misstänkt för rattfylleri sedan polis stoppat bilen han körde. Nycklar till fordonet och körkortet omhändertogs av polisen.

Lördag ca 06:00

Stockholmsvägen

Rattfylleri. En man i 50-årsåldern blev misstänkt för rattfylleri sedan polis stoppat bilen han körde. Körkortet omhändertogs av polisen.

Fredag-lördag

Västergränd

Stöld. En låst damcykel av märket Skeppshult, svart, stals från Västergränd under fredagen eller lördagen.


Söndag 01:14

Bålsta centrum, Centrumgränd

Drogbrott. Då stök uppkom utanför en krog kontrollerades en man i 30-årsåldern. Han blev misstänkt för narkotikabrott eget bruk..

Sommarstängt

Under juli månad är kontoret stängt. Vi är tillbaka den 3 augusti. Nästa tidning utkommer den 7 augusti.söndag 5/7 7:46

Bålsta/Upplands-BroDirekt starkare i höst

Bålsta/Upplands-BroDirekt blir starkare efter en historisk medieaffär. – Om vi kan bygga upp det här på ett smart och lönsamt sätt får vi mer resurser till att satsa på bättre lokaljournalistik, och...fredag 3/7 9:32

Sport

    Senaste numret

    Bålstabladet
    Stockholm Direkt