Arkivbild. En man har blivit utsatt för ett grovt brott i sin lägenhet på Störtloppsvägen i Västertorp. Foto: Sacharias Källdén

Nya uppgifter: Man knivskuren och våldtagen i lägenhet

En person är förd till sjukhus efter att ha utsatts för ett grovt brott i sin egen lägenhet i Västertorp. Polisen är mycket förtegen om brottet.

  • Publicerad 08:25, 16 mar 2017

Några minuter över klockan sex på torsdagsmorgonen fick polisen larm om ett grovt brott i en lägenhet på Störtloppsvägen i Västertorp.

Det är en person som under natten har blivit utsatt för brott i sin egen lägenhet. Polisen är mycket förtegen om vad som har hänt med brottsoffret.

– Vi fick ett larm från brottsoffret om att han har varit utsatt för brott. Han är förd till sjukhus för att undersökas och för eventuell bevisinsamling, säger Towe Hägg, presstalesperson för polisen.

Enligt uppgifter till Aftonbladet är brottsoffret en man som ska ha blivit våldtagen och knivskuren av flera personer i sin lägenhet. Enligt tidningen handlar det om fyra misstänkta gärningsmän varav minst en känner offret.

Polisen vill dock inte bekräfta uppgifterna.

– Vi utreder ett grovt brott och är inte klara med den informationsinhämtningen än och
ingen är gripen, säger Towe Hägg, presstalesperson vid polisen i Stockholm till StockholmDirekt.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.