NYÖPPNAT i Täby – "Ska kännas som Skärgården"

På måndag slår dörrarna upp för den nya restaurangen i aktivitetscentret i Arninge på Leverantörsvägen 9.

  • Publicerad 18:36, 7 feb 2018

Klockan tio på måndag är det dags för den nya restaurangen i aktivitetscentret (Laserdome) i Arninge att öppna upp för allmänheten på Leverantörsvägen 9.

– Vi kommer främst att ha mat som riktar in sig på husmanskost, säger Kalle Pettersson som kommer att driva restaurangen tillsammans med sin flickvän Linda Andrén.

Han fortsätter:

– Allt kommer att lagas från grunden. Det är inga halvfabrikat som vi kommer att jobba med.

Menyn kommer utöver mat som inriktar sig på husmanskost att inkludera mackor och kaffebröd.

– Det kommer även att finnas vanligt kafémat. Varma mackor, kakor, chokladtårta med mera, säger Kalle Pettersson.

Och restaurangen kommer att inredas med inspiration från Roslagen.

– Det kommer att hänga lite åror och lite nät i lokalen här så småningom. Det ska kännas som man hänger i skärgården, säger Kalle Pettersson.

Omgivningen har hittills ställt sig positiva till att aktivitetscentret öppnar en restaurang.

–Speciellt äldre människor tycker att det är kul att det öppnas en restaurang här. Det flesta restauranger hittar man ju i Täby centrum, men många tycker att det är för mycket folk där, säger Kalle Pettersson.
 

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ett år efter trafikolyckan: "Vill att det kommer ut"

Nyheter Väntar på dom efter rättegång Att sluta cykla var aldrig ett alternativ för Louise Åkerblom efter att hon förra året var med om en allvarlig trafikolycka. Nu väntar domen mot den bilist som är misstänkt att ha förorsakat...onsdag 23/5 15:09

Vi är stockholm