Hässelby gård får ett till apotek när Atheer Ghalib öppnar nytt på torget. Foto: Anna Rönnqvist/Atheer Ghalib

Nytt apotek till Hässelby gård

Snart får Hässelby gård centrum ett tillskott när apoteket Sveap flyttar in. Just nu pågår arbetet med att göra den nya butiken klar inför öppning.

  • Publicerad 16:01, 17 maj 2019

Atheer Ghalib är chef för det nya apoteket. Han har jobbat inom apoteksbranschen i 22 år, både i och utanför Sverige. Det här är det första apoteket som han öppnar själv.

– Det känns härligt och vi är taggade, säger han.

Två apotek

Att det redan finns ett apotek i Hässelby gård centrum ser inte Atheer Ghalib som ett problem.

– Stadsdelen expanderar, så jag tror det behövs ett apotek till.

Han tror också att konkurrensen är nyttig, och säger att de kommer lägga fokus på att ge kunderna bästa möjliga service.

– I framtiden vill vi öppna fler apotek, men just nu vill vi bara etablera oss i området i lugn och ro, säger Atheer Ghalib.

Som det ser ut nu kommer apotek Sveap öppna på Hässelby Torg 8 nån gång i månadsskiftet maj/juni.

Här är SL:s satsningar för kyla i sommar

Nyheter ✓Knapptrick✓Fler AC-bussar sätts in ✓Men därför kommer de inte hjälpa vid ny värmebölja Varje sommar rapporteras det om extremvarma bussar och tåg i kollektivtrafiken. Nu, och fram till slutet av augusti, skruvar SL på alla detaljer för att hålla graderna nere.lördag 15/6 9:08

Så klarar Stockholmarna av värmen i SL-trafiken

Nyheter Tre resenärers tips Värmen i kollektivtrafiken är ett gissel under högtrycken – trots SL:s försök att kyla upphettade Stockholmare. Så här behåller tre Stockholmare kylan.lördag 15/6 9:07