Hässelby gård får ett till apotek när Atheer Ghalib öppnar nytt på torget. Foto: Anna Rönnqvist/Atheer Ghalib

Nytt apotek till Hässelby gård

Snart får Hässelby gård centrum ett tillskott när apoteket Sveap flyttar in. Just nu pågår arbetet med att göra den nya butiken klar inför öppning.

  • Publicerad 16:01, 17 maj 2019

Atheer Ghalib är chef för det nya apoteket. Han har jobbat inom apoteksbranschen i 22 år, både i och utanför Sverige. Det här är det första apoteket som han öppnar själv.

– Det känns härligt och vi är taggade, säger han.

Två apotek

Att det redan finns ett apotek i Hässelby gård centrum ser inte Atheer Ghalib som ett problem.

– Stadsdelen expanderar, så jag tror det behövs ett apotek till.

Han tror också att konkurrensen är nyttig, och säger att de kommer lägga fokus på att ge kunderna bästa möjliga service.

– I framtiden vill vi öppna fler apotek, men just nu vill vi bara etablera oss i området i lugn och ro, säger Atheer Ghalib.

Som det ser ut nu kommer apotek Sveap öppna på Hässelby Torg 8 nån gång i månadsskiftet maj/juni.

Misstänkta för Stocksundsmordet släpps på fri fot

Nyheter Man i 50-årsåldern sköts utanför matbutik De tre personer som suttit anhållna, misstänka för mordet på en man i 50-årsåldern i Stocksund, släpps nu på fri fot.fredag 23/8 12:10

Här är alla byggen på gång i Västerort

Nyheter Få koll på byggboomen i dina kvarter I Västerort byggs det så det knakar – så pass mycket att det kan vara svårt att hålla koll på alla byggprojekt. Därför sammanställde vi en lista på några av de planerade, pågående och nyss färdiga...fredag 23/8 11:55

Vi är Västerort

Stockholm Direkt