Nya. Det blir förändringar i Frejs trupp inför säsongstarten 2019. Foto: Jenny Rydberg

Nytt blod inför säsongstart i Frej

Snart drar fotbollssäsongen igång och IK Frej har flera nya spelare i laget, bland annat målvakten Jonas Olsson som återvänder till klubben efter två säsonger.

  • Publicerad 17:25, 23 jan 2019

Frej har tecknat kontrakt med fyra nya spelare inför den nya säsongen. Dessa ska ersätta Andreas Bellander, Linus Dahlgren, Jakob Glasberg och Joakim Runnemo vars spelaravtal gick ut i slutet på förra säsongen.

Flera nya ansikten

De nya spelare som nu värvats är Pedro Ribeiro, som är född i Brasilien men som spelat nästan tio år i USA, Moustafa Zeidan, som spelade förra säsongen i Brommapojkarna, Hammarby-spelaren Samouil Izountouemoi, samt målvakten Jonas Olsson, som i och med detta avtal återvänder till Frej efter två säsonger i Sollentuna FK.

– Jonas har hållit hög nivå och varit en av de mer framstående målvakterna i division ett. Vi ser tillsammans med tillförsikt på vad han kommer uträtta på nästa nivå i seriestegen, skriver manager Stefan Olsson i ett pressmeddelande.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Efter snöröjningskaoset i Täby – politikerna kräver bättring

Nyheter Tusentals felanmälningar har kommit in Under denna säsong har över 2300 felanmälningar gjort på vinterväghållningen. Nu kräver styrande politiker att Peab, som sköter snöröjningen, bättrar sig.fredag 15/2 16:40

Oro på Norrortsstall efter dödlig hästsmitta

Nyheter "Det är en katastrof det som har hänt" Det dödliga hästviruset som drabbat en ridskola i Åkersberga tycks ännu inte ha spridits till grannkommunerna. Men oron är stor på många stall.fredag 15/2 16:30