Nya. Det blir förändringar i Frejs trupp inför säsongstarten 2019. Foto: Jenny Rydberg

Nytt blod inför säsongstart i Frej

Snart drar fotbollssäsongen igång och IK Frej har flera nya spelare i laget, bland annat målvakten Jonas Olsson som återvänder till klubben efter två säsonger.

  • Publicerad 17:25, 23 jan 2019

Frej har tecknat kontrakt med fyra nya spelare inför den nya säsongen. Dessa ska ersätta Andreas Bellander, Linus Dahlgren, Jakob Glasberg och Joakim Runnemo vars spelaravtal gick ut i slutet på förra säsongen.

Flera nya ansikten

De nya spelare som nu värvats är Pedro Ribeiro, som är född i Brasilien men som spelat nästan tio år i USA, Moustafa Zeidan, som spelade förra säsongen i Brommapojkarna, Hammarby-spelaren Samouil Izountouemoi, samt målvakten Jonas Olsson, som i och med detta avtal återvänder till Frej efter två säsonger i Sollentuna FK.

– Jonas har hållit hög nivå och varit en av de mer framstående målvakterna i division ett. Vi ser tillsammans med tillförsikt på vad han kommer uträtta på nästa nivå i seriestegen, skriver manager Stefan Olsson i ett pressmeddelande.

Täby FC i final i Globen – för första gången

Nyheter "Det är fantastiskt roligt att motbevisa alla" Täby FC gjorde det omöjliga och slog oslagbara Iksu i sista semifinalmatchen i högsta ligan i innebandy. Nu väntar en tuff finalmatch.tisdag 23/4 17:08

Rasmus från Kårsta har Sveriges tredje snyggaste epa

Nyheter Vann pris på stor fordonsmässa När de snyggaste epa-traktorerna skulle utses på Skandinaviens största bil- och mc-show i helgen kom epan som Kårstabon Rasmus Åkerberg byggt på tredje plats.tisdag 23/4 16:38