Nya. Det blir förändringar i Frejs trupp inför säsongstarten 2019. Foto: Jenny Rydberg

Nytt blod inför säsongstart i Frej

Snart drar fotbollssäsongen igång och IK Frej har flera nya spelare i laget, bland annat målvakten Jonas Olsson som återvänder till klubben efter två säsonger.

  • Publicerad 17:25, 23 jan 2019

Frej har tecknat kontrakt med fyra nya spelare inför den nya säsongen. Dessa ska ersätta Andreas Bellander, Linus Dahlgren, Jakob Glasberg och Joakim Runnemo vars spelaravtal gick ut i slutet på förra säsongen.

Flera nya ansikten

De nya spelare som nu värvats är Pedro Ribeiro, som är född i Brasilien men som spelat nästan tio år i USA, Moustafa Zeidan, som spelade förra säsongen i Brommapojkarna, Hammarby-spelaren Samouil Izountouemoi, samt målvakten Jonas Olsson, som i och med detta avtal återvänder till Frej efter två säsonger i Sollentuna FK.

– Jonas har hållit hög nivå och varit en av de mer framstående målvakterna i division ett. Vi ser tillsammans med tillförsikt på vad han kommer uträtta på nästa nivå i seriestegen, skriver manager Stefan Olsson i ett pressmeddelande.

Mordmisstänkt pojke kan ha lidit av allvarlig psykisk störning

Nyheter Rekommenderas genomgå större utredning Tonåringen som misstänks för mordet på en jämnårig kamrat kan få genomgå en större rättspsykiatrisk undersökning.måndag 19/8 14:31

Ingen kat(t)astrof – här går Kyrkbyns fyrbenta säkert

Nyheter KOLLA FILMEN: Gulliga tassar på övergångsstället Micke Andersson och hans son tyckte att vägen var osäker för områdets katter. Genom ett gediget arbete löste de säkerhetsfrågan genom ett speciellt övergångsställe.måndag 19/8 11:55
Stockholm Direkt