Boutiquehotell. Den 1 februari öppnar The Sparrow sina dörrar på Birger Jarlsgatan.

Nytt boutiquehotell öppnar vid Stureplan

Ett stenkast från Stureplan skapas just nu ett hotell med ambitionen att bli "en ny pulserande mötesplats".

  • Publicerad 11:43, 6 nov 2018

Bakom boutiquehotellet The Sparrow står Grand Group som även driver Grand Hôtel och Lydmar Hotel. I och med öppningen på Birger Jarlsgatan etablerar sig företaget nu även utanför Blasieholmen med ett koncept som enligt pressmeddelandet har ambitionen att bli en ny pulserande mötesplats. Renoveringen av byggnaden, där Hotel Drottning Kristina tidigare huserade, inleddes den 1 oktober och den 1 februari 2019 välkomnas stockholmare och tillresta besökare till en "intim vistelse med puls och paus."

Grand Hotel fick fel färg – målas om igen

– Det utmärkta läget kommer att attrahera en helt ny typ av målgrupp och för oss blir The Sparrow ett välkommet komplement till vårt befintliga utbud. Ett hotell lika nära jobbmötet som det vibrerande utelivet, en plats som ska vara är lätt att komma till men svår att lämna, säger Pia Djupmark, VD på Grand Group, i ett pressmeddelande. 

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Nu ska bilister också välja elscooter

Nyheter Tre garage öppnar för populära elsparkcyklar Ställ bilen och ta el-scootern. Det hoppas Stockholm parkering och företaget Voi blir effekten av deras nya samarbete.lördag 17/11 8:30

TV-spel på krogen allt mer poppis

Nyheter ✓"Nördiga" barer lockar blandad publik ✓Lista: Här kan du gamea med en öl i handen 3 500 spel. Det finns att välja mellan på Alex Alucards bar. En bar som är helt dedikerad till tv-spel.fredag 16/11 16:33