NYSATSAR. Inte en utan två nya klubbsatsningar med hiphop i främsta rummet drar igång under hösten i Hornstull. Foto: Maja Brand/Creative Commons: Erikbyerik

Nytt hiphop-mecka växer fram i Hornstull

Det vankas tunggung gånger två i Hornstull i höst, när två nysatsningar kommer lastade med hiphop. Och det är inga färskingar vid rodret.

  • Publicerad 11:53, 13 sep 2018

Det är Allt om Stockholm som rapporterar om de två nytillskotten som ska lysa upp nattklubbshimlen i Hornstull under hösten. Det rör sig dels om Timebar på Hornsgatan 147, som förlänger sina öppettider till 03 och dessutom drar igång nya klubbsatsningen Drip Drip på fredagar där den etablerade dj:n Hasan Ramic dominerar med hiphop.

Vid rodret för utvecklingen av den nya nattklubben står Kim Högstedt, som tidigare rattat på nattklubbar på Slakthuset, Södra Teatern, Hornhuset och Moon Motel. Satsningen har premiär redan imorgon, fredag 14 september.

Han tar palestinsk pizza till Hornstull

Dessutom öppnar artisten Petter, som bland annat driver hamburgerhaket Käk vid Hornstulls torg, nytt vägg i vägg med sin restaurang. Krogen, som sökt 03-tillstånd, heter Fröken Vandal och kommer ha hiphopräven Thomas Rusiak som ansvarig styrman. Smutsiga beats, graffiti, överraskningar och gästspel av rappare utlovas enligt Petters Instagram-konto.

Södran om stoppade klubbar: "För mycket testosteron från olika delar av Stockholm"