Arkivbild. Här vid Liljeholmstorget öppnar senare i höst en ny hamburgerrestaurang. Foto: Mostphotos

Nytt populärt burgarställe till Liljeholmen

Gallerian i Söderort får ett norrländskt burgarkoncept i höst.

  • Publicerad 15:45, 9 okt 2018

Det är gallerian Liljeholmstorget som med Bastard Burgers får en ny restaurang till sitt utbud. Hamburgerkedjan härstammar från Luleå men plockar sin inspiration från New York och dess streetfood. Hamburgarna är ekologiska och man erbjuder flera veganska alternativ.

– Liljeholmstorget är väldigt levande och en stor knutpunkt som vi länge har haft ögonen på. Vi är övertygade om att ett starkt streetfood-koncept som vårt blir klockrent i gallerian, säger Simon Wanler, vd på Bastard Burgers i ett pressmeddelande.

I mars i år öppnade han sin första restaurang i huvudstaden, i Vasastan och Simon Wanler berättade i en intervju att han tror att kedjan kommer att klara sig bra på i den hårda burgarkonkurrensen i Stockholm.

– Vi väljer inte lägen efter konkurrens, vi tror på vår produkt. Allt kött kommer från norrländska gårdar. Där finns fler köttkor och köttet har generellt bättre fetthalt, sa han då.

Luleås krogkung intar Vasastan

Den nya restaurangen kommer att ligga centralt vid Liljeholmstorget och öppningen är planerad till november.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Grönblått eller blågrönt – vad gäller?

Nyheter Var med och rösta! Stockholms nya styre har presenterat sig självt som grönblått – men hur viktig är egentligen färgordningen? Trafikborgarrådet Daniel Helldén (MP) är tydlig med att det är grönblått som gäller....tisdag 16/10 16:54

Stort bygge vid Telefonplan står helt still

Nyheter Miljögifter försenar bostäder Kobran står stilla: på grund av miljögifter i marken har ett stort bostadsbygge vid Telefonplan stannat av. Nu räknar man med ett års försening.tisdag 16/10 16:07