Arkivbild. Här vid Liljeholmstorget öppnar senare i höst en ny hamburgerrestaurang. Foto: Mostphotos

Nytt populärt burgarställe till Liljeholmen

Gallerian i Söderort får ett norrländskt burgarkoncept i höst.

  • Publicerad 15:45, 9 okt 2018

Det är gallerian Liljeholmstorget som med Bastard Burgers får en ny restaurang till sitt utbud. Hamburgerkedjan härstammar från Luleå men plockar sin inspiration från New York och dess streetfood. Hamburgarna är ekologiska och man erbjuder flera veganska alternativ.

– Liljeholmstorget är väldigt levande och en stor knutpunkt som vi länge har haft ögonen på. Vi är övertygade om att ett starkt streetfood-koncept som vårt blir klockrent i gallerian, säger Simon Wanler, vd på Bastard Burgers i ett pressmeddelande.

I mars i år öppnade han sin första restaurang i huvudstaden, i Vasastan och Simon Wanler berättade i en intervju att han tror att kedjan kommer att klara sig bra på i den hårda burgarkonkurrensen i Stockholm.

– Vi väljer inte lägen efter konkurrens, vi tror på vår produkt. Allt kött kommer från norrländska gårdar. Där finns fler köttkor och köttet har generellt bättre fetthalt, sa han då.

Luleås krogkung intar Vasastan

Den nya restaurangen kommer att ligga centralt vid Liljeholmstorget och öppningen är planerad till november.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Förskola grovt försenad när grannar överklagar

Nyheter Påverkar flera barngrupper i Bagarmossen Den nya jätteförskolan skulle stått klar nästa år. Så blir det inte. På grund av en bostadsrättsförenings överklagan har man inte ens kunnat börja bygga i Bagis än.söndag 9/12 20:19

Helt ny stadsdel i Söderort får grönt ljus

Nyheter 1 100 lägenheter, F-9-skola och handelslokaler Den nya stadsdelen Mälaräng ska göra Skärholmsvägen till ett stadsstråk med bland annat 1 100 bostäder. Nu ger stadens tjänstemän sitt godkännande av planerna.söndag 9/12 20:00