Foto: Wikimedia Commons

Offentlig onanist söks av polisen

Två anmälningar om sexuellt ofredande.

  • Publicerad 13:48, 16 sep 2019

Romberga, Enköping
Fredag den 13 september
Klockan 14.45
Sexuellt ofredande. På fredagseftermiddagen såg ett vittne hur en man onanerade i ett buskage i närheten av lekplatsen Regnbågsparken vid Sämskarbogatan. Mannen ska ha varit i 30-årsåldern, cirka 175 centimeter lång och haft mörkt hår. Polisen söker efter fler vittnen till händelsen. Enligt uppgift befann sig barn och lekte i parken när detta inträffade.

Enköping
Lördag den 14 september
Klockan 09.45
Sexuellt ofredande. Klockan 09.45 var en kvinna ute och gick på Bergsgatan i Enköping då hon mötte en man. Mannen drog ner sina byxor och började onanera. Kvinnan tog illa upp och lämnade snabbt platsen. Mannen ska ha varit 180 till 185 centimeter lång och haft mörkt hår.

Romberga, Enköping
Fredag den 13 september
Klockan 11.30
Narkotikabrott. Vid lunchtid på fredagen stoppade polisen en bil på Verkmästargatan i Enköping. Föraren, en man i 25-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad. När polisen letade igenom bilen fann man även vad som misstänks vara dopingpreparat.

Enköping
September
Bedrägeri. En Enköpingsbo hittade på internet en annons om en amerikansk bil som såldes i ett annat län. Enköpingsbon ringde upp säljaren och kom överens om att betala in pengarna, 80 000 kronor, i förskott. När Enköpingsbon sedan skulle hämta bilen sade ägaren att bilen inte alls var till salu och att det måste ha varit någon annan som annonserat ut den.

Bergvreten, Enköping
Måndag den 16 september
Klockan 06.00
Försök till stöld. På måndagsmorgonen upptäcktes det att någon krossat rutor på två bilar som stått parkerade på Kantarellgatan i Enköping. Inget har tagits från bilarna men det märks att någon varit inne och öppnat handskfacket i en av bilarna.

Enköping
Måndag den 16 september
Klockan 05.00
Inbrott med mera. Tidigt på måndagsmorgonen upptäcktes ett inbrott hos ett läkemedelsföretag på Kvartsgatan i Enköping. Gärningsmannen hade först stulit en hjullastare, som tillhörde Försvarsmakten, från en närliggande fastighet. Med hjälp av hjullastaren lyckades man forcera stängslet till läkemedelsföretaget och sedan tagit sig in i lokalen genom ett fönster. Gärningsmannen, eller männen, försvann sedan från platsen i en bil. Det är oklart vad som saknas i lokalen. Företaget ska göra en inventering för att undersöka det. Polisen efterlyser vittnen som sett något i området vid 05-tiden på måndagsmorgonen.

Bålsta
Lördag den 14 september
Klockan 05.00.
Försök till stöld. På lördagsmorgonen upptäcktes det att någon gjort inbrott i en bil som stod på pendelparkeringen vid Bålsta station. Bilen är en cabriolet och någon har tagit sig in genom att skära sönder suffletten.

Bålsta
Inbrott. Under helgen har det varit inbrott i Gransäterskolan i Bålsta. Ett stort antal surfplattor ska ha stulits. Platsen spärrades på måndagen av för teknisk undersökning.
 

Helgens blåljus: Sprang med glasögon / Slagträ på mopeden / Polisen tog bilen mm

Nyheter En stal glasögon och sprang till bilen. En annan körde stulen moped och en tredje fick lämna ifrån sig bilen då han saknade körkort. Det är några av punkterna i Blåljusrapporten från helgen.måndag 24/2 11:36