Byggmax etablerar sig i Vallentuna. Foto: Mostphotos

Officiellt: Byggmax öppnar i Vallentuna

Nästa år öppnar Byggmax en ny butik i Vallentuna.

  • Publicerad 15:08, 4 sep 2017

Nästa år, våren 2018, öppnar Byggmax en ny butik i korsningen Väsbyvägen och Lindövägen. 

– Vi har länge velat etablera oss i Vallentuna och har nu hittat en bra Byggmaxfastighet i ett fantastiskt handelsläge. Det känns riktigt kul att få möjlighet att öppna butik i Vallentuna och ge fler kunder möjligheten att handla byggmaterial och trädgårdsprodukter med kvalitet till kanonpriser, snabbt och enkelt, säger Johan Sperling, regionchef på Byggmax i ett pressmeddelande.

Vi får senare möjlighet att ställa ytterligare frågor till Johan Sperling.

Ni finns ju redan etablerade runt om Vallentuna, i Arninge och Upplands Väsby exempelvis. Varför behövs den här butiken?

– Först och främst är det ett område som växer oerhört mycket, Vallentuna ligger i topp när det kommer till ny bebyggelse och då ser vi att det finns en stor efterfrågan.

Själva butiksytan blir 2 000 kvadrat, varav ungefär hälften är en "varmdel".

Etableringen innebär att mellan 8 och 10 personer får anställning.

– Då talar vi om årsanställda, det är en väldigt stor skillnad på sommaren då fler snickrar och påtar i sina trädgårdar då, säger Johan Sperling.

Vi har tidigare i år skrivit om tomten och vad som mer är på gång där. 

LÄS MER HÄR: Unikt projekt byggs mittemot flygfältet

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Vallentuna är stadsbornas odlingsoas

Nyheter "Gräver och tar ett glas tillsammans" Till vardags bor de i stan – men på våren är det Lövsättra fritidsby i Vallentuna som gäller för Kikki Svanbäck, Ingrid Andersson och Ingegerd Spjälkeby. Här berättar de om odlingen och...fredag 18/5 17:26