Foto: Mostphotos

Olja och sprejburkar dumpade i Tillinge

Under natten mot måndag dumpade någon miljöfarligt avfall i Tillinge Broby.

  • Publicerad 11:01, 19 aug 2019

Söndag kl 18 – Måndag 06.30

Tillinge Broby.

Miljöbrott. Ungefär 100 meter från en markägares bostad i Tillinge Broby, i kommunens västliga delar, dumpade någon miljöfarligt avfall under natten mellan söndag och måndag. Bland det som lämnats där finns bildelar, oljeburkar och sprejflaskor.

Söndag 18.30

E 18

Trafikbrott. Det är inte tillåtet att bogsera på motorvägen. Den som inte kan köra därifrån bör kontakta bärgare. Skälet till att en bil bogserade en annan mellan Annelund och Grillby på söndagskvällen är inte känt, men det gjordes på mototvägen och det gick för fort; 70 km/h i stället för tillåtna 30.

De båda förarna, som inte bor i kommunen, riskerar bötesstraff för vårdslöshet i trafik och otillåtet fordon på motorväg.

Flera stölder mot arbetsfordon – var det tjuvarna som jagades?

Nyheter En stöldvåg kan vara på väg att stoppas. I en bil påträffad i Järfälla hittades gods från ett av flera inbrott i arbetsfordon i Enköping under den senaste tiden.tisdag 24/9 10:40

Borrningar stör trafik på Salavägen

Nyheter Sanering. Marken under Salavägen ska undersökas Från september till november görs undersökningar inför saneringen av Enköpingstvätten. Det gör att Salavägen delvis kommer att spärras av. – Det blir begränsad framkomlighet vissa tider, säger Ulf...måndag 23/9 16:16