Kanske har du lagt märke till huset med det färgglada taket? Nu är det till salu. Foto: Hege Hellström

Omtalade rivningskåken är till salu: "Säljer det i stort sett som en tomt"

Den som åkt Lindholmsvägen vid golfbanan har nog inte missat huset vars tak täckts av en presenning. Nu säljs tomten – för huset, det måste rivas.

  • Publicerad 19:15, 22 aug 2017

Nu säljs det slitna huset vid Lindholmsvägen – eller snarare, tomten som huset står på. Vallentuna Nyheter ringer upp fastighetsmäklaren Daniel Ekdahl för att höra mer om den speciella fastigheten.

Har du hört från grannar att det här huset är berömt?

– Jo då, man har hört tusen snack om det här huset och man har undrat.

Måste man riva? Går det inte att göra något åt huset?

– Nej det gör inte det. Saken är att kommunen har sagt att huset måste rivas. Den nya ägaren får ta över det ansvaret. Vi säljer det i stort sett som en tomt, sedan får vi se vad det blir där.

9 200 kvadratmeter för 2,6 miljoner, är inte det billigt?

– Att riva kostar en slant, och sedan är det oljetankar som måste tas om hand, och det kan finnas asbest.

Finns det bygglov?

– Nej, det är utanför detaljplanering så det är upp till kommunen.

Har det varit stort intresse?

– Ja ganska, det är alla möjliga som hört av sig, de har funderat på att bygga själva, stycka av, det har varit jättespritt. Största kundgruppen är folk som har erfarenhet av bygg.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Vallentuna är stadsbornas odlingsoas

Nyheter "Gräver och tar ett glas tillsammans" Till vardags bor de i stan – men på våren är det Lövsättra fritidsby i Vallentuna som gäller för Kikki Svanbäck, Ingrid Andersson och Ingegerd Spjälkeby. Här berättar de om odlingen och...fredag 18/5 17:26