Mannen använde ett hästhuvud av gummi under slagsmålet. Foto: Mostphotos

Ovanlig misshandel – slogs med hästhuvud

Polisen fick rycka ut på ett annorlunda misshandelsärende i Gröndal.

  • Publicerad 14:18, 6 nov 2017

Det var klockan 12.15 på måndagen som polisen fick larm om att en person blivit misshandlad inne på att kafé i Gröndal. Som tillhygge användes ett hästhuvud av gummi.

– Det stämmer. Det var en aggressiv och märklig man som blev sur på en annan gäst inne på fiket. Han hade med sig en gummimask föreställande ett hästhuvud som han började slåss med, säger Sven Erik Olsson vid Stockholmspolisen.

När polisen anlände var gummihästmisshandlaren kvar i området. Han stod och rökte, utan hästmaskering, på andra sidan gatan och var fortfarande sur.

– Han är förd till förhör och är misstänkt för ringa misshandel. Vad jag förstår från anmälan är gästen som blev slagen inte allvarligt skadad, säger Sven Erik Olsson.

Enligt honom är det ovanligt att djurhuvuden av gummi används vid slagsmål.

– Jag kan inte minnas att det hänt tidigare. Det är ett väldigt sällsynt tillhygge, säger han.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.