Personalen på Fribergagården blev mycket glada för brevet, berättar Natalia Aramburu, fritidsledare. Foto: Privat

Oväntade bekännelsen från killen i Barca – "Det var jag som stal"

Fribergagården i Mörby fick idag, tisdag, ett lite annorlunda brev på posten.

  • Publicerad 15:01, 6 feb 2018

Fritidsgården Fribergagården i Mörby fick ett oväntat brev idag på posten, som de nu lagt upp på sociala medier.

Brevet lyder:

"Hej alla på Fribergagården. Ingen nämnd och ingen glömd. Saknar er som fan om man får svära. Minns hur ni hade världens tålamod med mig när jag satt och sa provokativa grejer. Även om man har rika föräldrar kan man ha problem och vilja provocera. Därför känns det så jävla fel att jag snodde detta spel från gården så jag skickar tillbaka det nu. Jag har varit i Barcelona och levt livet med ett gäng kompisar. Vi har delat en lägenhet och festat men jobbat lite också. Nu är jag mer okej på spanska än i skolan. Nu kan jag erkänna att det var jag som hade dragit snöbollar fönstret och klottrat 'Bajen suger'. Sorry att jag snodde spelet men jag mådde lite dåligt för farsan alltid reste på jobb och morsan mest var på gymmet"

Foto: Privat

Natalia Aramburu, fritidsledare på Fribergagården, berättar om känslorna:

– Vi blev jätteglada och varma allihopa. Vi bestämde för att lägga upp det för att alla skulle få ta del av det. Det var fint av personen som skrivit det. Hur en fritidsgård kan påverka och hur det kan vända i ens liv, säger hon.

– Vi antar att det är någon gammal elev.

Brevet har de nu planer på att rama in och hänga upp.

– För mig betyder det jättemycket. jag har bara jobbat i fem år men det betyder mycket att få komplimang för ungdomar, och att kunna få det i text från andra ungdomar. Mina kollegor som jobbat längst blev jätteglada, säger Natalia Aramburu.

Vad var det för spel?

– Det var plockepinn tror jag. Vi kommer inte ens ihåg det. Vi försöker komma på vilket år det skulle vara men det måste vara många år sedan.

Hade ni saknat spelet?

– Nej, inte nu. De saknade väl det då när det försvann antar jag.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

M utmanar partier och Täbybor att kasta skräp

Nyheter "Vill samla så många som vi kan" Moderaternas nya vallöfte: 100 papperskorgar till kommunen. Nu vill de utmana andra partier i kommunen.tisdag 22/5 17:13

Efter attacken - nya träd på plats

Nyheter Skyddas av stängsel I januari skövlades 56 träd, olovligen, vid Rönningesjön. Nu har nya träd planterats, och fått skydd runt sig.tisdag 22/5 16:30