"Det har varit en extremt rolig upplevelse att få spela in Paradise STHLM i självaste huvudstaden", säger Robin "Mos" Andersson i ett pressmeddelande. Foto: Paradise STHLM

Paradise Hotel festar vidare i lya i Stockholm

Nu festar deltagarna i Paradise Hotel vidare på Hagagatan 54 i Vasastan.

  • Publicerad 21:50, 22 okt 2018

Efter säsongsfinalen av realityprogrammet Paradise Hotel fick några av deltagarna chansen att fortsätta spelet i en stor lägenhet på Hagagatan 54 i Vasastan. Det nya formatet heter Paradise STHLM.

Förutom att de kommer befinna sig i en lägenhet i Vasastan – och inte på ett hotell i Mexiko – kommer deltagarna nu tävla på egen hand och inte i par. Realityprogrammet kommer bland annat skildra livet efter det att man blivit känd. Den som vinner tävlingen kommer kamma hem en lyxig resa.

Deltagarna som återigen komma kliva in i rampljuset är Marcelo Peña, Robin "Mos" Andersson, Nina Glimsell Udovičić, Bettina Buchanan, Arvid Stenbäcken och Erica Mendez.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

När Stockholm Direkt frågar några av grannarna i huset hur de påverkats av inspelningen av Paradise STHLM blev svaret:

"Jag har inte upplevt dem överhuvudtaget. Mamma nämner att hon sett några kliva ur en limousine en gång, kanske var de?", skriver en person.

"I huset där jag bor? Måste se till att ta bort mina uppgifter från hitta.se inser jag", skriver en annan.

Paradise STHLM har premiär den 12 november på Viaplay. I rutan kommer man få se tidigare deltagare tävla och som originalet präglas tävlingen av festligheter med olika teman, hemliga jokrar och ceremonier. 

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Paradise STHLM är det första programmet som tar vid efter det att Paradise Hotel-säsongen är slut. Innan har flera andra format av programmet sänts parallellt med säsongen.

Innehållschefen på Nordic Entertainment Group i Sverige säger i ett pressmeddelande:

– Det ska även bli väldigt spännande att få följa med våra realitystjärnor i lyxlägenheten, ute på fest och när de "hookar" på stan här hemma i Sverige, säger Camilla Rydbacken.