Mord. En tidigare frihetsberövad person är nu anhållen skäligen misstänkt för mordet i Johanneshov. Foto: Leif Oldenburg

Person anhållen för mord i Johanneshov

Under gårdagen hittades en avliden man i en lägenhet i Johanneshov. Nu är en tidigare frihetsberövad person i ärendet anhållen skäligen misstänkt för mord.

  • Publicerad 10:16, 18 jul 2019

Strax innan klockan 14 under onsdagseftermiddagen larmades polisen till en lägenhet i Johanneshov där man påträffat en död man i 40-års åldern.

Två person frihetsberövades och man inledde en förundersökning om mord. Polisen genomförde även dörrknackningar i området.

Den tekniska undersökningen av den lägenhet där man fann den avlidna mannen är nu avslutad. Den ena av de två personer som greps under gårdagen är nu anhållen som skäligen misstänkt för mord.

– Den andra personen som tidigare var frihetsberövad är inte längre det. Nu kommer vi att se vad obduktionsprotokollet, förundersökningsprotokollet och resultatet av dörrknackningen igår ger. Vi kommer också att prata vidare med den anhålla personen, säger Towe Hägg, presstalesperson vid polisens ledningscentral.