Person blev rånad på halskedja i Spånga

En person blev rånad under måndagskvällen på sin halskedja i Solhem i Spånga. Personen föll och fick skador i ansiktet.

  • Publicerad 08:08, 13 feb 2018

Klockan 19:38 på måndagen blev en person rånad på sin halskedja i ett trapphuset i en flerfamiljsfastighet i Solhem i Spånga. Det var en ensam gärningsman som ska ha ryckt kedjan från personen.

Personen försökte ta tillbaka halskedjan men föll då och fick skador i ansiktet.

– Personen undersöktes av ambulanspersonal på plats, säger Towe Hägg, presskontakt hos polisen.

Patruller var under måndagskvällen på plats i området och sökte efter vittnen och spanade efter förövaren. Ännu är ingen gripen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kravet: Stoppa bostadsplanerna i Mariehäll

Nyheter 770 nya lägenheter ska klubbas imorgon När 770 nya lägenheter ska klubbas i Mariehäll blir avsaknaden av skolplatser återigen en het fråga som splittrar politikerna.tisdag 22/5 16:17

Högt söktryck – nu byggs Blackan ut

Nyheter Allt fler elever ska kunna komma in på populära skolan Fler blivande gymnasieelever ska få möjlighet att komma in på sina förstahandsval. Nu byggs populära Blackebergs gymnasium ut så att ytterligare 400 elever ska få plats.tisdag 22/5 11:32

Vi är Västerort