Polis larmades till Vallentuna efter att en man ska ha blivit skadad med ett vasst föremål. Foto: Mostphotos

Person förd till sjukhus efter bråk i Vallentuna centrum

En person har blivit förd till sjukhus efter att blivit skadad av ett vasst föremål i skuldran. Händelsen ska ha inträffat i samband med ett bråk där gärningsmannen sedan flytt till fots.

  • Publicerad 13:07, 22 aug 2017

Klockan 11:41 under tisdagen fick polisen in larm om ett bråk mellan två personer som ska ha ägt rum i anslutning till tågstationen i Vallentuna centrum. En person ska ha skadats och tagit sig till en butik i närheten och där kunnat larma polisen.

– Personen som blev skadad blev körd till sjukhus, dock utan livshotande skador, säger Eva Nilsson på polisens länskommunikationscentral.

Pratar med omgivningen

När polisen kom till platsen så uppgav den skadade personen att han hamnat i bråk med gärningsmannen som ska ha skadat honom med ett vasst föremål i skuldran.

Gärningsmannen ska ha lämnat platsen till fots och har ännu inte blivit gripen.

– Polisen går igenom övervakningsfilmer och pratar med folk i omgivningen som kan ha sett något, säger Eva Nilsson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Vallentuna är stadsbornas odlingsoas

Nyheter "Gräver och tar ett glas tillsammans" Till vardags bor de i stan – men på våren är det Lövsättra fritidsby i Vallentuna som gäller för Kikki Svanbäck, Ingrid Andersson och Ingegerd Spjälkeby. Här berättar de om odlingen och...fredag 18/5 17:26