En person har hittats död i ett bostadsområde i Tumba. Foto: Mostphotos

Person hittad död i bostadsområde

En man har hittats död i ett villaområde i Tumba under kvällen. Det skriver Aftonbladet. Området har spärrats av för en teknisk undersökning och polisen utreder händelsen som ett misstänkt mord.

  • Publicerad 19:11, 12 mar 2018

Det var vid 17.18 under måndagskvällen som larmet kom in till polisen om det misstänkta mordet, rapporterar Aftonbladet.

När polispatruller kom till platsen hittade de en avliden person utanför ett hus, enligt uppgifter till tidningen rör det sig om en man.

Omständigheterna kring personens död är oklara och polisen utesluter inte att ett brott ligger bakom dödsfallet. Händelsen utreds i nuläget som misstänkt mord.

Under morgonen kvarstår misstankarna om att personen kan ha bragts om livet.

– Tekniker har jobbat på platsen under natten och under morgonen kvarstår brottsrubriceringen om mord, säger Eva Nilsson på polisens regionsledningscentral.

Under gårdagskvällen genomförde polisen dörrknackningar i området för att hitta eventuella vittnen till händelsen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.