Avliden. Polisen har inlett en förundersökning om mord efter att en avliden person påträffats i södra Stockholm. Foto: Mostphotos

Person hittad död utomhus i södra Stockholm

En person hittades vid 12-tiden på tisdagen avliden utomhus i Södra Stockholm. Omständigheterna är ännu oklara och polisen har inlett en förundersökning om mord alternativt dråp.

  • Publicerad 12:53, 13 mar 2018

Polisen fick klockan 11.54 larm om att en person har påträffats avliden utomhus i Johanneshov. Platsen har spärrats av och en förundersökning om mord har inletts då omständigheterna kring dödsfallet ännu är oklara, uppger polisen som i övrigt är förtegen.

– Det är oklara omständigheter och personen är inte identifierad, säger Eva Nilsson vid Stockholmspolisens regionledningscentral.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.