Slussens tunnelbana är avstängd efter knivdådet. Foto: Clarence Frenker

Person knivhuggen på perrongen

Slussens tunnelbana är avstängd. Anledningen är att en person ska ha blivit knivhuggen på perrongen. Nu söker polisen igenom tunnelbanevagnarna.

  • Publicerad 20:13, 21 feb 2018

Tunnelbanans linjer stannar inte i Slussen sedan kl 19:50 efter ett beslut av polisen. Anledningen är att det har varit bråk på perrongen.

– Vi fick ett samtal om bråk och när patrullen var på plats hittade vi en person som skadats med stickvapen. Anledningen till att tunnelbanetågen står stilla är att vi nu söker igenom tågen för att se om gärningspersonen, eller gärningspersonerna, tagit sig in i någon av vagnarna, säger polisens presstalesperson Towe Hägg.

I nuläget finns ingen mer information om händelsen men enligt Aftonbladet har personen blivit knivhuggen.

UPPDATERING: Enligt polisen är tågen nu genomsökta och tågstoppet är hävt. Brottsoffret är förd till sjukhus med ambulans. 

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.