GRIPNA. Två personer har gripits misstänkta för mordförsök efter att en person påträffats knivskuren på Kungsholmen på fredagsmorgonen. Foto: Mostphotos

Person knivskuren på Kungsholmen

En person påträffades tidigt i morse knivskuren vid ett bostadshus på Kungsholmen. Två personer har gripits misstänkta för mordförsök.

  • Publicerad 10:37, 19 okt 2018

Klockan 05.32 i morse larmades polisen om en knivskärning i närheten av S:t Görans sjukhus på Kungsholmen. Väl på plats påträffades en person med skärskador utanför ett bostadshus.

– Skadeläget för den knivskurne är okänt för mig. Men vi har gripit två personer misstänkta för detta, säger Mats Eriksson vid Stockholmspolisens regionledningscentral.

Händelsen är rubricerad som försök till mord och polisen har under förmiddagen arbetat i området. Enligt polisen tyder det mesta på att brottsplatsen är en annan än den personen påträffades vid.

– Vi har jobbat med spårsäkring, dörrknackning och har försökt att identifiera brottsplatsen. Det verkar som att det har skett i en bostad, säger Mats Eriksson.

Polisen vill inte uppge ålder på de inblandade eller om de har någon relation till varandra sedan tidigare.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.