Foto: Sacharias Källdén

Person rånad i Täby - "hotad med kniv"

En person blev igår kväll rånad, på bland annat sin väska. Gärningsmännen ska även ha hotat med en kniv.

  • Publicerad 09:48, 13 sep 2018

Igår strax efter klockan 22 åkte polisen ut på ett larm i Täby.

– Då har vi fått samtal om att en person ska ha blivit rånad, säger Åsa Wallentin, presstalesperson på polisens ledningscentral.

– Det är en person som ska ha fått motta slag och även blivit hotade med kniv.

Enligt polisen har händelsen skett i Ella, om det är Ella Park eller Ella gård framgår dock inte.

– Gärningspersonerna har bland annat tagit personens väska. Där har vi hållit förhör med den drabbade och har upprättat en anmälan om rån, säger Åsa Wallentin.

Personen som utsattes ska inte ha fått några allvarliga fysiska skador.

– Personen har mottagit slag men det är inga allvarliga personskador, men självklart är det väldigt obehagligt att råka ut för en sådan händelse, säger Åsa Wallentin.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fortsatt renoveringsiver i Stockholm

Bostad LISTA: Så mycket rot-avdrag har gjorts i din kommun under 2018 Det senaste årets oro på bostadsmarknaden tycks inte ha påverkat renoveringslusten bland Stockholms invånare. Hittills i år har vi köpts rot-tjänster för miljarder, visar siffror från Skatteverket.onsdag 19/9 6:50

Experten varnar: Livsfarligt med mopedbilar

Nyheter Körskollärare: "Det finns ingen säkerhet" Allt fler ungdomar köper mopedbilar i Norrort. Men på Täbys Mopedskola menar man att bilarna ger en falsk trygghetskänsla och att fler bryter mot regler.tisdag 18/9 16:57