Foto: Mostphotos

Person skadad i krock i City

Två personbilar har krockat i City. Minst en person uppges vara skadad.

  • Publicerad 16:00, 15 sep 2017

Klockan 15.25 larmades polisen om en trafikolycka på Vattugatan på Norrmalm. På plats konstateras att två personbilar har kolliderat med varandra och enligt initiala uppgifter ska minst en person vara skadad. Det är i nuläget oklart hur allvarligt.

– Man har ringt in att det har varit en olycka och att en person har skadats. Det är vad vi vet i nuläget, säger Sven-Erik Olsson vid Stockholmspolisens regionledningscentral.

"Befarad personskada"

Det är ännu oklart vad som ligger bakom kollissionen och i vilken hastighet de båda bilarna färdats.

– Vi har rubricerat det som trafikolycka med befarad personskada, säger Sven-Erik Olsson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här ska burgare kriga mot burritos

Nyheter Jihan Yacoob är trött på ställen som "bara" serverar burgare. Nu tar han sitt amerikanskmexikanska koncept "burgers vs burritos" till Kungsholmen.torsdag 21/6 16:17

Ny gratisfestival på Östermalm

Nyheter ✓Morgonyoga ✓Aw-häng ✓Livespelningar Yoga, musik och föreläsningar. Mötesplatsen "A house" i gamla arkitekturhögskolan ordnade gratis minifestival i veckan som gick och tanken är att den ska bli återkommande.torsdag 21/6 15:58