Liljeholmskajen. Foto: Eva Tonström

Planen: Två nya förskolor i Liljeholmen

Stadsdelen Hägersten-Liljeholmen vill starta två nya, permanenta förskolor i Liljeholmen.

  • Publicerad 10:36, 8 feb 2018

Lokalerna man tänker sig ligger i bottenplanet på två olika flerbostadshus som ska byggas på Liljeholmskajen. Den ena skulle ha plats för sex barngrupper, den andra för fyra grupper, enligt förvaltningen.

Förskolorna ska täcka behovet av förskoleplatser som kommer att uppstå på grund av de 635 nya lägenheter som planeras där.

De nya husen är planerade på adressen Årstaängsvägen 1-5.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Liljeholmskajen. Foto: Eva Tonström

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här är fritidshusen i Stockholm alla vill ha

Nyheter LISTA: Tio populäraste objekten i länet just nu Sjötomt, klassiska röda stugor och prisvärt. Det är vad som lockar mest när vi letar sommarstuga i Stockholms län, visar siffror från Hemnet. Och vissa områden är extra heta just nu.lördag 26/5 9:00

Rappare hyllar sitt gamla Skarpnäck

Nyheter Hör låten av svensk hiphops första transperson Hon har kallats för svensk hiphops första transperson. Och hon vill krossa machoidealen med sin rap. Nu släpper Hökisbon Mandy Rich en låt som hyllar hennes barndoms förort: Skarpnäck, som det var...fredag 25/5 16:15