Tomt. I någon vecka har Martin Martinovs torghandel inte setts till på Karlaplan. Foto: Johann Bernövall

Plötsligt är populära torghandlaren borta

Torghandlaren Martin Martinov som tidigare i sommar fick riva sin kiosk trots bygglov har inte setts till på Karlaplan på flera dagar. Var är han, undrar flera Östermalmsbor.

  • Publicerad 12:10, 31 aug 2018

Var tog torghandlaren Martin Martinov vägen? Östermalmsnytt skrev för ett par veckor sedan om Martinov som trots bygglov tvingades riva sin byggnad på Karlaplan. I sjutton år har han sålt frukt och grönt på torget och två gånger har han utsetts till Årets torghandlare.

Men nu har det i någon vecka varit tomt där han brukar stå. Ledsna Östermalmsbor har hört av sig till tidningen och undrar om han helt enkelt gett upp?

Hans nya kiosk tvingades bort från Karlaplan

Vi kan nu meddela att så inte är fallet. Martinov har skadat benet och är hemma för att vila. Nästa vecka räknar han med att vara tillbaka på Karlaplan igen.

Han vill hjälpa Karlaplans torghandlare

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Tillträdesförbud för bengalkastare

Nyheter Stängs av i två år Den person som i det senaste derbyt mellan Hammarby och Djurgården kastade en brinnande bengal mot en sittplatsläkare får tillträdesförbud i två år, rapporterar Fotbollskanalen.se.onsdag 19/9 14:42

Då väntas besked om försenad skolutbyggnad

Nyheter Planerna för Rödabergsskolan pausade efter överklagan Nästa vecka hoppas staden på att få grönt ljus för att få upp en paviljong vid Rödabergsskolan. Det är en förutsättning för att man ska kunna sätta i gång med den försenade utbyggnaden av skolan.onsdag 19/9 14:09