Tomt. I någon vecka har Martin Martinovs torghandel inte setts till på Karlaplan. Foto: Johann Bernövall

Plötsligt är populära torghandlaren borta

Torghandlaren Martin Martinov som tidigare i sommar fick riva sin kiosk trots bygglov har inte setts till på Karlaplan på flera dagar. Var är han, undrar flera Östermalmsbor.

  • Publicerad 12:10, 31 aug 2018

Var tog torghandlaren Martin Martinov vägen? Östermalmsnytt skrev för ett par veckor sedan om Martinov som trots bygglov tvingades riva sin byggnad på Karlaplan. I sjutton år har han sålt frukt och grönt på torget och två gånger har han utsetts till Årets torghandlare.

Men nu har det i någon vecka varit tomt där han brukar stå. Ledsna Östermalmsbor har hört av sig till tidningen och undrar om han helt enkelt gett upp?

Hans nya kiosk tvingades bort från Karlaplan

Vi kan nu meddela att så inte är fallet. Martinov har skadat benet och är hemma för att vila. Nästa vecka räknar han med att vara tillbaka på Karlaplan igen.

Han vill hjälpa Karlaplans torghandlare

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

"Jag hade handen på Eddie Vedders kuk lite för länge"

Nyheter Kändisfotografen från Söderort om rockvärldens största svin I tre decennier har han fotograferat rocken och dess kändisar i Stockholm. Nu släpper han boken "Let there be rock" med personliga favoriter, många som aldrig publicerats förr. Johan Bergmark...tisdag 20/11 20:00

Ny barbershop satsar på stjärnfylld gatufest

Nyheter "En fest för grannarna" – Kända artister väntas uppträda på bakgata på Kungsholmen En ny barbershop "för alla, inte bara hipsters" med kafé har öppnat på Kungsholmen. Nu planerar de bjuda alla nya grannar på stjärnspäckad gatufest med flera lokala aktörer och kända artister.tisdag 20/11 18:21