Rån. Två gärningsmän rånade en yngre kille med kniv i går kväll i Mörby centrum. Bilden är en arkivbild. Foto: Leif Oldenburg

Pojke rånad med kniv i Mörby centrum

På måndagskvällen blev en 15-årig pojke rånad med kniv i Mörby centrum. Gärningsmännen flydde från platsen.

  • Publicerad 09:36, 6 aug 2019

Det var i går kväll, måndag, strax efter klockan åtta som två män ska ha hotat en pojke i 15-årsåldern med kniv i Mörby centrum. Enligt anmälan ska de två gärningsmännen vara i 20-årsåldern.

De två gärningsmännen försökte råna den 15-åriga pojken på hans moped men av oklar anledning fick de inte med sig den när de flydde från platsen.

– Rånet är fullbordat, gärningsmännen har kommit över saker som tillhör målsägande men vad de kommit över kan jag inte uttala mig om, säger Mattias Tillberg på Täbypolisen.

Pojken blev inte fysiskt skadad under händelsen säger polisen. Ingen är ännu gripen för brottet men en anmälan om rån är upprättad.

Tidigare under dagen uppgav polisen för DanderydDirekt att gärningsmännen fått med sig mopeden från platsen, detta stämmer inte.

Hockeymammor startar eget damlag i Vallentuna

Sport Initiativtagaren: "Ingen av oss har spelat tidigare" Vallentuna får ett nytt damlag i hockey – LadyVets. Laget är ett veterandamlag för nybörjare och förra veckan var det invigning i ishallen på Vallentuna IP.måndag 21/10 11:46

Rivningshotad villa i Danderyd kan få stå kvar

Nyheter "Kulturellt värdefullt" Planen var först att villan Oskarsborg från början av 1900-talet skulle rivas. Men efter påtryckningar från kulturintresserade Danderydsbor ska nu en byggnadsantikvarie titta på villan innan kommunen...måndag 21/10 11:27
Stockholm Direkt