Foto: Sacharias Källdén

Polis fick bangers och hårt föremål kastade mot sig

En person misstänks för försök till grov misshandel och våldsamt motstånd efter att ha kastat ett hårt föremål mot poliser under ett ingripande i Storvreten under torsdagskvällen.

  • Publicerad 16:30, 9 feb 2018

Det var under torsdagskvällen vid halvtiotiden som en polispatrull var på plats i Storvreten. När en person skulle rapporteras för nedskräpning så börjar flera personer att lägga sig i ingripandet.

Två personer tas in misstänkta för våldsamt motstånd och när de sätter sig i polisbussen kastar en person ett hårt föremål mot poliserna.

Föremålet missar poliserna, men träffar polisbussen som får en krossad ruta. Personen grips misstänkt för försök till grov misshandel, våldsamt motstånd och skadegörelse på polisbuss.

Lite senare kastade en annan person en banger, en olaglig smällare med väldigt starkt ljud, mot patrullen. Personen hann lämna platsen utan att polisen kunde göra ett gripande.

"Vill man slippa polisens närvaro så är det stående tipset fortfarande att INTE kasta föremål på polisen eller polisfordon. Denna gång kommer en person att lagföras för brottet", skriver polisen avslutningsvis på sin Facebooksida.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.