Polis kände misstänkt doft från lekplats.

Det var en lugn natt i Enköping, men en van näsa avslöjade drogmissbruk på en lekplats.

  • Publicerad 08:13, 17 okt 2017

S:T ILIANSSKOLAN
Måndag 10.00
Olaga hot. En polispatrull blir beordrade till S:t Iliansskolan där det skett en misstänkt misshandel. Väl på plats står det också klart att en elev, född 2002 har framfört hot mot personal.

KORSÄNGEN.
Måndag 22.35
Narkotikabrott. En polis som var på väg hem efter arbetsdagens slut cyklade förbi lekplatsen vid Korsängen, alldeles i närheten av polishuset. Då kände denne en bekant doft, nämligen att det luktade cannabis. Polisen ringde sina kollegor som tog sig till lekplatsen. Där påträffades en man född 1993 som mycket riktigt satt och rökte en joint. Mannen är nu misstänkt för narkotikabruk och innehav av narkotika.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Blåljus, onsdag: stök och stölder

Nyheter En man var stökig i Klosterparken. Två stal plånbok och tömde kontot. En åkte fast med stulna matvaror. Där är onsdagens blåljus i korthet.torsdag 21/6 10:06

Players-rånarna fast – har erkänt

Nyheter De två unga män som rånade puben Players Inn för en månad sedan är fast och har erkänt. – Det känns bra, skönt att få ett avslut, en lättnad för oss alla, säger ägaren Anders Thool.torsdag 21/6 9:52