Stoppades. Polisen omhändertog en bilist som kört rattfull i Fruängen på fredagen. Foto: Hanna Thåström

Polis stoppade rattfyllerist utanför skola

Polisen omhändertog en man misstänkt för rattfylleri utanför Fruängens skola på fredagen.

  • Publicerad 12:56, 13 apr 2018

En förare stoppades för en fordonskontroll på Fruängsgatan vid 11.30-tiden på fredagsförmiddagen. Händelsen skedde utanför Fruängens skola.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

– Fordonet har omhändertagits enligt trafikbrottslagen och föraren är misstänkt för rattfylleri efter att han varit alkoholpåverkad och blåst positivt i polisens sållningsinstrument, säger Sven-Erik Olsson på polisens regionledningscentral.

Det ska dock inte ha varit fråga om någon allmän fordonskontroll på platsen, menar han.

– Bilen måste ha varit belagt med brister, det måste varit därför man beslagtagit fordonet.

Ingen person har skadats i samband med händelsen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

JUST NU: Brand i Nackareservatet

Nyheter Tidigare släckt brand har blossat upp igen Räddningstjänsten är just nu på väg till Brotorp i Nackareservatet sedan en tidigare släckt brand i området har tagit fart igen. Omfattningen är ännu oklar men en rökpelare sträcker sig upp i luften.torsdag 19/7 13:59

Motorbåt fattade eld – tre hoppade i vattnet

Nyheter SE FILMEN En mindre motorbåt fattade plötsligt eld efter vad som beskrivs som en explosion strax före klockan halv ett på torsdagen. Släckning pågår. "Vi satt och solade när det plötsligt small", säger vittnet...torsdag 19/7 13:17