Polisen efter att Vallentunabon hittats

I lördags hittades den försvunne Vallentunabon avliden. Polisen kan i dagsläget inte avskriva att ett brott begåtts.

  • Publicerad 16:43, 14 maj 2018

I lördags bekräftade polisen att den kropp som hittats i vattnet i Norrtälje var den försvunne Vallentunabon Stefan.

LÄS MER: Försvunne Vallentunabon hittad

Det var strax efter klockan elva på lördagsförmiddagen som polisen fick ett larm om att en livlös person hittats i närheten av Kärleksudden i Norrtälje.

Polisen inväntar nu obduktionen. I dagsläget kan polisen inte utesluta någonting.

– Vi vet inte alls hur länge han legat i vattnet. Än så länge pågår en förundersökning i ärendet. Det kan framkomma saker som att det inte varit en olycka. Det kan fortfarande vara så att någon bragt honom om livet, säger förundersökningsledaren Marie Näslund på grova brott.

"Spårat där"

Tidigt i sökandet av Stefan har dykare varit i vatten i Norrtälje och sökt, dock inte vid Kärleksudden, platsen där kroppen hittades.

– Nej, inte dykare. Men däremot har man spårat där. Både polis och Missing people har varit där och sökt, säger Marie Näslund.

Hon fortsätter:

– Kroppen kanske inte legat där hela tiden heller, eftersom det var is då. Men det kanske vi aldrig får svar på.

Enligt Marie Näslund ska obduktionen ske i veckan.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Sjukhusen förbereder sig för fortsatt hetta

Nyheter Tar in extra kylaggregat Länets akutsjukhus förbereder sig för att hantera den ihållande värmeböljan. Bland annat genom att utrusta sjukhusens enheter med extra kylaggregat. "Om den här värmen fortsätter räknar vi med att vi...fredag 20/7 7:30

Kom till ”Sveriges bästa kommun” som nioåring

Nyheter Inför valet 2018: "Fem mandat är målet" Under sju veckor träffar vi affischnamnen för respektive parti i kommunfullmäktige i Danderyd. Vi bad politikern själv välja plats. Den här veckan träffar vi Carolin Robson (MP) på hennes nyfixade...fredag 6/7 12:15