Polisen efter att Vallentunabon hittats

I lördags hittades den försvunne Vallentunabon avliden. Polisen kan i dagsläget inte avskriva att ett brott begåtts.

  • Publicerad 16:43, 14 maj 2018

I lördags bekräftade polisen att den kropp som hittats i vattnet i Norrtälje var den försvunne Vallentunabon Stefan.

LÄS MER: Försvunne Vallentunabon hittad

Det var strax efter klockan elva på lördagsförmiddagen som polisen fick ett larm om att en livlös person hittats i närheten av Kärleksudden i Norrtälje.

Polisen inväntar nu obduktionen. I dagsläget kan polisen inte utesluta någonting.

– Vi vet inte alls hur länge han legat i vattnet. Än så länge pågår en förundersökning i ärendet. Det kan framkomma saker som att det inte varit en olycka. Det kan fortfarande vara så att någon bragt honom om livet, säger förundersökningsledaren Marie Näslund på grova brott.

"Spårat där"

Tidigt i sökandet av Stefan har dykare varit i vatten i Norrtälje och sökt, dock inte vid Kärleksudden, platsen där kroppen hittades.

– Nej, inte dykare. Men däremot har man spårat där. Både polis och Missing people har varit där och sökt, säger Marie Näslund.

Hon fortsätter:

– Kroppen kanske inte legat där hela tiden heller, eftersom det var is då. Men det kanske vi aldrig får svar på.

Enligt Marie Näslund ska obduktionen ske i veckan.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Miljöpartiet inleder samtal med Alliansen

Nyheter Första steget mot en ny koalition i landstinget i Stockholm I dag inleds samtalen mellan Alliansen och Miljöpartiet. Förhoppningen är att bilda ett gemensamt styre i Stockholms läns landsting.måndag 24/9 12:24