SKOTTLOSSNING. Strax efter 01.00 natten mot söndag fick polisen larm om skottlossning i Ör. Foto: Jonny Andersson

Polisen förhandlar med beväpnad person

Polisen har spärrat av stora delar av stadsdelen Ör, Sundbyberg och utanför avspärrningarna avvaktar räddningstjänsten och polis med flera fordon.

  • Publicerad 12:30, 17 nov 2019

Strax efter 01.00 natten till lördagen larmades polisen om att det pågick skottlossning i en lägenhet i Ör. Polisen satte in stora resurser och vid 12-tiden på förmiddagen var bostadsområdet ännu avspärrat, bland annat från Örsvängen 13 och bakvägen upp mot torget.

Utanför avspärrningarna står polis och räddningstjänst uppställda mellan Örskolans paviljonger och Sundbybergs rackethall. Men även på Rissneleden, i höjd med bensinmacken.

Enligt polisen rör det som om en person som är ensam i lägenheten och man har förhandlare på plats. Personen har avlossat skott under natten, om det även skett på morgonen är oklart.

– Nej, jag vet inte det. Senaste beskedet är att förhandling pågår, säger Towe Hägg, presstalesperson på Stockholmspolisen.

Polisen uppmanar alla att följa deras anvisningar i området.

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

Opera på Bristol under fyra dagar

Nyheter Elever framför "Mediet Baba" och en fängelseopera Med fyra föreställningar tar elever från Stockholms operastudio nu operan till Bristol i Sundbyberg.fredag 6/12 9:30

Bara VM-guld i sikte för Moa Tschöp

Sport INNEBANDY. Ingen mättnad i Sveriges framgångsrika landslag trots sex raka VM-guld Med sina tre spelade VM är Sumpanbon Moa Tschöp, 27, en av Sveriges veteraner. Nu siktar den rutinerade backen på att ta sitt fjärde raka VM-guld i Schweiz.måndag 2/12 14:39
Stockholm Direkt