SKOTTLOSSNING. Strax efter 01.00 natten mot söndag fick polisen larm om skottlossning i Ör. Foto: Jonny Andersson

Polisen förhandlar med beväpnad person

Polisen har spärrat av stora delar av stadsdelen Ör, Sundbyberg och utanför avspärrningarna avvaktar räddningstjänsten och polis med flera fordon.

  • Publicerad 12:30, 17 nov 2019

Strax efter 01.00 natten till lördagen larmades polisen om att det pågick skottlossning i en lägenhet i Ör. Polisen satte in stora resurser och vid 12-tiden på förmiddagen var bostadsområdet ännu avspärrat, bland annat från Örsvängen 13 och bakvägen upp mot torget.

Utanför avspärrningarna står polis och räddningstjänst uppställda mellan Örskolans paviljonger och Sundbybergs rackethall. Men även på Rissneleden, i höjd med bensinmacken.

Enligt polisen rör det som om en person som är ensam i lägenheten och man har förhandlare på plats. Personen har avlossat skott under natten, om det även skett på morgonen är oklart.

– Nej, jag vet inte det. Senaste beskedet är att förhandling pågår, säger Towe Hägg, presstalesperson på Stockholmspolisen.

Polisen uppmanar alla att följa deras anvisningar i området.

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

Här är Stockholms märkligaste BRF-namn

Nyheter LISTA: Från Elda med kärlek till Läderlappen Kattrumpan, Elda med kärlek, Lyckans ost... Kan en BRF döpa sig till vad som helst? Jo det verkar faktiskt så.onsdag 8/7 16:05

Tornparken är byggarbetsplats i sommar – igen

Nyheter Boende i området: "Jag tycker synd om barnen" Tornparkens småbarnslek har blivit byggarbetsplats över sommaren och fram till senhösten, vilket innebär att utrymmet blir mindre för de som leker i parken.fredag 3/7 11:14

Flera busshållplatser indragna i sommar

Nyheter Förändringar efter långa köer Vägarbeten ställer till det för busstrafikanter i sommar. Bland annat försvinner hållplatser tillfälligt och viss trafik blir enkelriktad.torsdag 2/7 11:48
Stockholm Direkt