Foto: Wikimedia Commons

Polisen har hittat blottaren

Man i 30-årsåldern har erkänt att han blottat sig vid järnvägsstationen.

  • Publicerad 11:59, 6 sep 2018

Polisen fick in flera anmälningar gällande en man som vid minst två tillfällen blottat sig i området kring järnvägsstationen i Enköping. Gärningarna hade skett på torsdagen den 30 augusti och fredagen den 31 augusti och mannen hade stått i ett buskage i närheten av den stora pendlarparkeringen.

Nu har polisen fått tag på en misstänkt gärningsman, en man i 30-årsåldern.

– Under gårdagen (läs: onsdagen) fick vi in del tips och signalement som gjorde att vi kunde lösa vem det var. Jag beslöt att vi skulle hämta honom, säger polisens förundersökningsledare Per-Erik "Pecke" Abrahamsson.

Under förhör erkände den misstänkte mannen att han hade blottat sig ett antal gånger. Brottsrubriceringen för detta är sexuellt ofredande. Mannen släpptes sedan.

– Nästa steg är att fortsätta utredningen. Sedan får åklagaren fatta beslut om åtal, säger Per-Erik Abrahamsson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Fallet Sinthu utreds på nytt

Nyheter Riksåklagaren har begärt en ny bedömning från Socialstyrelsens rättsliga råd om fallet Sinthu.tisdag 20/11 15:45