Foto: Wikimedia Commons

Polisen har hittat blottaren

Man i 30-årsåldern har erkänt att han blottat sig vid järnvägsstationen.

  • Publicerad 11:59, 6 sep 2018

Polisen fick in flera anmälningar gällande en man som vid minst två tillfällen blottat sig i området kring järnvägsstationen i Enköping. Gärningarna hade skett på torsdagen den 30 augusti och fredagen den 31 augusti och mannen hade stått i ett buskage i närheten av den stora pendlarparkeringen.

Nu har polisen fått tag på en misstänkt gärningsman, en man i 30-årsåldern.

– Under gårdagen (läs: onsdagen) fick vi in del tips och signalement som gjorde att vi kunde lösa vem det var. Jag beslöt att vi skulle hämta honom, säger polisens förundersökningsledare Per-Erik "Pecke" Abrahamsson.

Under förhör erkände den misstänkte mannen att han hade blottat sig ett antal gånger. Brottsrubriceringen för detta är sexuellt ofredande. Mannen släpptes sedan.

– Nästa steg är att fortsätta utredningen. Sedan får åklagaren fatta beslut om åtal, säger Per-Erik Abrahamsson.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Simhallen måste stängas för akut renovering

Nyheter Simhallen i Enköping är i dåligt skick. Nu måste simhallen hållas stängd i tre dagar nästa vecka för en akut renovering. – Det läcker en hel del, säger Iréna Store, som arbetar i Idrott shuset.torsdag 21/2 13:35

Klippte fel testikel – båda fick tas bort

Nyheter En läkare råkade av misstag klippa bort fel testikel på en patient under en operation på Lasarettet i Enköping. Båda testiklarna fick tas bort. – Vi ser förstås jätteallvarligt på det här och...torsdag 21/2 11:11