Foto: WIkimedia Commons

Polisen ingrep mot droger i trafiken

En passagerare och en förare var drogade

  • Publicerad 09:01, 8 aug 2018

Tisdag 7 augusti, klockan 19.30
Romberga, Enköping
Polisen stoppade ett fordon och konstaterade att en passagerare, en man i 20-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Mannen är inte hemmahörande i Enköping.

Tisdag 7 augusti, eftermiddag
Fjärdhundra, Enköping
Någon gång på tisdagseftermiddagen stoppade polisen en bil i Fjärdhundratrakten. Det visade sig att föraren, en man i 70-årsåldern, körde trots att han hade fått sitt körkort återkallat. Han är nu misstänkt för grov olovlig körning.

Onsdag 8 augusti, klockan 04.00
E18, Enköping
Vid 04-tiden på onsdagsmorgonen stoppade polisen en bil på E18. Föraren, en man i 40-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Mannens körkort omhändertogs i samband med detta. Han är inte hemmahörande i Enköping.

Det strömmar ljuv musik ur Bringelands lada

Nyheter En lada i Västra Vällinge utanför Enköping har blivit ett ljus i en annars nattsvart konsertbransch. Sedan några månader tillbaka har Cultureaid strömmat livekonserter via sin facebook-sida med...torsdag 4/6 7:44

Blåljusnyheter: Kvinna biten av hund under stadspromenad

Nyheter När två kvinnor var på promenad i Enköping blev den yngre av dem biten i handen av en för dem okänd hund, vars ägare stod intill. Dessutom har onyktra kört bil – till och med lastbil! – och utemöbler...onsdag 3/6 9:53