Foto: WIkimedia Commons

Polisen ingrep mot droger i trafiken

En passagerare och en förare var drogade

  • Publicerad 09:01, 8 aug 2018

Tisdag 7 augusti, klockan 19.30
Romberga, Enköping
Polisen stoppade ett fordon och konstaterade att en passagerare, en man i 20-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Mannen är inte hemmahörande i Enköping.

Tisdag 7 augusti, eftermiddag
Fjärdhundra, Enköping
Någon gång på tisdagseftermiddagen stoppade polisen en bil i Fjärdhundratrakten. Det visade sig att föraren, en man i 70-årsåldern, körde trots att han hade fått sitt körkort återkallat. Han är nu misstänkt för grov olovlig körning.

Onsdag 8 augusti, klockan 04.00
E18, Enköping
Vid 04-tiden på onsdagsmorgonen stoppade polisen en bil på E18. Föraren, en man i 40-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Mannens körkort omhändertogs i samband med detta. Han är inte hemmahörande i Enköping.

"Direkt olämpligt att fylla poolen med dricksvatten"

Nyheter Kommunen larmar: Ovanligt låga vattennivåer Grundvattennivåerna är redan nu ovanligt låga. Kommunen vädjar därför till invånarna vara extra varsamma om vattnet.torsdag 25/4 14:38

Kritik mot stängningen av parkeringen

Nyheter Parkeringen vid Korsängsfältet har stängts på grund av skadegörelse. Nu känner föreningar med verksamhet på Korsängen att de straffas för att andra förstör. – Jag tycker det är pinsamt, säger...torsdag 25/4 12:18