Polisen jagar Netonnet-rånarna

Elektronikbutiken Netonnet i Infra city utsattes vid lunchtid på tisdagen för ett grovt rån. Gärningsmännen hotade personalen med pistolliknande föremål och kom på så sätt över varor.

  • Publicerad 13:11, 12 sep 2017

Larmet till polisen inkom vid halv tolvtiden. Gärningsmännen hotade butikspersonalen med pistolliknande föremål och fick med sig varor till ett ännu okänt värde. De flydde från Infra city i en mörk BMW.

Polisen jagar nu rånarna, som fortfarande är på fri fot. Brottet rubriceras som grovt rån.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Viklander matchhjälte mot svårspelade Rimbo

Sport BSK:s damer vann på onsdagen sin tionde match på elva försök. Men segern satt långt inne mot ett bra och högt pressande Rimbo IF. Det krävdes en reviderad matchplan, blåstället på och två klassmål av...torsdag 21/6 11:00

Lengmo klar för VIK – försvarsstyrkan därmed komplett

Sport Mikael Lengmo blir den sista pusselbiten i Väsby IK:s backuppsättning. 25-åringen är en Spångakille från början och kommer närmast från fem års universitetshockey i USA.torsdag 21/6 10:00