Polisen tog både bil och godset i beslag. Foto: Mostphotos

Polisen misstänkte rattfylleri – bilen full av stöldgods

Polisen tog både bil och gods i beslag.

  • Publicerad 17:14, 9 jul 2019

Det var vid 13-tiden som två till synes påverkade person satte sig i en bil i Örby och körde iväg mot Huddingevägen. Ett vittne ser allt och åker efter. Vittnet ser sedan bilen stå stilla med varningsblinkers på.

När polisen kommer till platsen för att kontrollera personerna upptäcker patrullen att bilen är stulen och i bilen finns även saker som man misstänker är stulna. Polisen tar både bil och gods i beslag.

Kvinnan som körde bilen misstänks även för drograttfylleri sedan hon kört bilen påverkad, skriver polisen på sin hemsida.
 

De vill locka fler Farstabor att paddla

Nyheter Gratis prova på-tillfällen – Nya föreningen Siktar på SM i drakbåtspaddling Med den nya föreningen Farsta Kanot vill ordförande Hans Hayenhjelm locka fler till att upptäcka tjusningen med att paddla.måndag 23/9 11:17

David Ritschard är gröna linjens egen Hank Williams

Nyheter Artisten som hyllas av kritikerna för sin Söderortscountry Björkhagenbon David Ritschard gör country på svenska om att vara full, pank och kär i Hammarbyhöjden. Med den kritikerrosade solodebuten Brobrännaren i ryggen spelar han i kväll på Bryggarsalen vid...lördag 21/9 8:44