Polis kom till bostaden i Näsby park men utan att hitta de misstänkta.

Polisen nedringd efter kraftig smäll i Täby

Det var många personer som larmade polisen vid klockan 23.30 under torsdagen efter att en kraftig smäll hörts på Åkerbyägen i Täby.

  • Publicerad 09:14, 23 feb 2018

En halvtimme innan midnatt blev polisen nedringd av personer boende på Åkerbyvägen i Täby efter att de hört en kraftfull smäll i området.

– Inringare uppfattade det som att de också sett ett vitt litet rökmoln, säger Eva Nilsson vid Stockholmspolisen.

På plats på Åkerbyvägen hade polisen först svårt att härleda var smällen inträffat och enligt Eva Nilsson letade man "rejält". Till slut fann man en möjlig förklaring vid en port.

– Man påträffade pappersflagor och en ruta i en portdörr som var sönder. Det tyder på en kraftfull smällare, eller någon slags fyrverkeripjäs, säger hon.

Vet du mer om händelsen? Kontakta oss på norrort@direktpress.se

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fortsatt tvist om felslagna golfbollar i Danderyd

Nyheter "Femtontalet golfbollar i veckan" Nu är det åter upp till kommunen att utreda fejden mellan Svenska kraftnät och Golfcenter Danderyd om de felslagna golfbollarna.måndag 18/6 10:23

Hon fixar kärlek på Djursholms slott

Nyheter "Inga barnkalas och inga studentskivor" Vill du gifta dig på Djursholms slott så kan det vara bra att vara ute i god tid. Slottet är ett av Norrorts populäraste platser för giftemål och har fullbokat fram till 2020.fredag 15/6 13:27

Vi är stockholm