Polisen om det misstänkta mordet i Enebyberg

I fredags kväll hittades en livlös person i en villa i Enebyberg. Polisen är under måndagen fortsatt mycket förtegen om utredningen.

  • Publicerad 09:32, 30 okt 2017

Det var i fredags, klockan 18.45, som polisen fick larm om en avliden person i en villa i Enebyberg. Då liksom nu har polisen varit mycket förtegen.

Lokalpolisen Alexander Antonian:

– Tyvärr kommer vi inte uttala oss alls i ärendet, det är ett väldigt känsligt läge. Vi kommer inte säga något om vilka utredningsåtgärder vi vidtar, säger han.

Enligt polisen fanns det omständigheter på platsen som gjort att man inte kan utesluta att ett brott ska ha begåtts, därför är en förundersökning inledd gällande mord/dråp. Men ingen är gripen i nuläget.

Vilken är brottsrubriceringen?

– Det kan jag heller inte säga, det pågår en utredning och jag kan tyvärr inte svara på några frågor alls.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Trafikolycka i Täby - en till sjukhus

Nyheter "Vi kommer utreda" En kvinna fördes till sjukhus tidigare under fredagen efter att ha blivit träffad av en backspegel från en lastbil. Händelsen inträffade i Täby Kyrkby.torsdag 21/6 15:10